A népszerű rapper, Curtis oldalát egyre több alkalommal öntik el, trágár, szexuális tartalmú hozzászólások, amelyek azoknál a képeknél is megjelennek, amelyeken kisfiával vagy édesanyjával szerepel.

Nemrég tett fel újabb képet kisfiáról, Doncsiról Curtis az Instagram-oldalára, ami alatt szexuális tartalmú kommentek is megjelentek - írja a Bors.

"Maszturbáljunk együtt!, "Mit csinálsz este, fiú?", "Kielégítem minden vágyad, ha az oldalamra kattintasz!" - olvashatóak a bejegyzés alatt.

A rapper nem szokott foglalkozni a negatív vagy trágár kommentekkel, de ez már nála is kiverte a biztosítékot.

"Amennyire tudom, ez egy program, egyfajta vírus, amely népszerű közösségi oldalakat támad meg, és ott hirdet. Nagyon idegesítő, pláne az olyan fotóim alatt, amelyeken a gyermekemmel vagy mondjuk az édesanyámmal szerepelek. Elég gusztustalan. Nem tudom pontosan, mit lehetne ezek ellen tenni, de szerintem az Instagram felelőssége, hogy olyan felületen, amiket kiskorúak is olvashatnak, szabadon feltűnhetnek ilyen szövegek. Azt nem mondhatják rám, hogy prűd vagyok, de ez már nekem is sok" - tette hozzá Curtis.

Curtis azt is elmesélte, hogy nem ez az első alkalom, hogy megtalálják az ilyen jellegű hozzászólások.

"Amikor elindult az Instagram-oldalam, és megjelentek az első ilyen hozzászólások, a szemem majdnem kiesett, amikor megláttam. Volt olyan is, akinek poénból válaszoltam valami vicceset. De aki egy kicsit is ismer, az tudja, hogy soha életemben nem ismerkedtem az interneten, ez nagyon távol áll tőlem. A párommal boldogok vagyunk, nincs szükségem ilyesfajta szolgáltatásokra" - fűzte hozzá Curtis.