Az anális kényeztetés szerencsére ma már kevésbé számít tabunak egy kapcsolaton belül, akár a nőt, akár a férfit érinti aktívan. A prosztatamasszázsról – amit az erősebbik nem tagjainkat feltétlen ajánlunk -, korábban már írtunk, most nézzük meg, hogy élik meg a nők a különböző, popsiba helyezhető játékszerek használatát.

Az anális szex, ha jól csinálják, hatalmas élvezet lehet mindkét fél számára. Van azonban egy kis szexuális segédeszköz, amit anál plugnak, vagy popsi dugónak hívnak, most ez lesz terítéken.

A popsi környéke mindkét nem esetén intenzív erogén zóna, amit ingerelve még nagyobb lehet a gyönyör egy aktus alkalmával. Ebben segít az análdugó. Ez a kis szexjáték mindenféle formában, méretben megtalálható, és remek kiegészítő fűszerként működhet a hálószobában.

 

A lényege nem a ki-behúzogatásában rejlik. Alakja lehetővé teszik, hogy a popsiba helyezve fixen bent is maradjon, de az aktus során lévő belső összehúzódások vagy a partner behatolása ingerelje ezt a területet.  

A popsi környéke mindkét nem esetén intenzív erogén zóna, amit ingerelve még nagyobb lehet a gyönyör egy aktus alkalmával. Ebben segít az análdugó.Forrás: Shutterstock

Nőket kérdeztünk meg arról, hogy miként is élik meg az anál plugok használatát.

Nekem mindig is érzékeny volt a fenekem, szerettem, ha a párom játszott vele a nyelvével és az ujjával. Az anális szex ritka volt, az már, hogy is mondjam, szóval túl sok volt nekem. Ő hozta fel, hogy mi lenne, ha kapnék tőle egy popsi dugót. Rábólintottam és életem egyik legjobb döntése lett. Ahogy néztem a választékokat később, egy szerény méretű darabot kaptam, de nekem pont jó volt. Fém, a végén egy szép, kéken csillogó kövecskével. Mondjuk elég hideg, így előtte mindig megmelengetjük. Szóval úgy használjuk, hogy amikor már kellő az izgalmi állapotom, egy kevés síkosítóval ő becsúsztatja nekem és úgy szexelünk. Imádom, annyira izgató, ahogy bennem van ez a kis dugó, őt pedig a látvány és a tudat izgatja. Azt tapasztaltam, hogy így könnyebben is érek el a csúcsra. Nem használjuk persze minden szexnél, így megmarad a varázsa – Réka (32)

Oh, engem mindig is érdekelt, hogy milyen lehet a dupla behatolás, amikor két férfivel van a nő, de a barátom nem nyitott rá, meg hát én is lehet, félnék tőle picit. Szóval utánajártunk a dolognak, és így akadtunk rá az análdugók világára. Elmentünk együtt egy szexshopba, megnéztük, hogy milyenek vannak, az ottani eladót is kifaggattuk, és végül kettőt is vettünk. Az egyik hosszabb és vastagabb – ezt csak akkor használjuk, ha nagyon be vagyok indulva -, a másik amolyan hétköznapibb darab. Nekem nagyon tetszett, hogy csajos színekben is vannak, én egy pirosat és egy lilát választottam. Bevallom, amikor először használtuk a nagyobbat, tényleg olyan volt, mintha ketten lennének bennem. Egyszerűen imádtam! Azóta már kipróbáltuk úgy is, hogy a barátom volt a fenekemben és a plug volt a másik lyukamban. Az is jó volt, de azt hiszem nem véletlen, hogy ezeket a popsiba tervezték. Szóval én mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az élményt – Ágota (29)

Korábban volt egy pasim, neki volt anál plugja, nála használtuk, és elkezdte izgatni a fantáziámat, hogy milyen lenne, ha nekem tennénk be, mert láttam, hogy ő mennyire élvezi. Az anális szexet egyébként sosem próbáltam, de ez a kis eszköz azért jóval kisebb, mint egy férfi szerszáma. Amikor először betette nagyon furcsa érzés volt, mintha vécéznem kellene. De tudatosítottam magamban, hogy ez onnan nem tud kiesni, és sikerült kellően elengednem magam. Kellett azért pár alkalom, hogy kikísérletezzük, milyen pózokban ad hozzá a szexhez. Szakítás után az új kapcsolatomban sok idő telt el, amíg felhoztam ezt a dolgot, de szerencsére a párom nyitott volt a dologra. Azóta már van egy sajátom, és ritkán, de akkor nagyon használjuk bennem és hatalmas orgazmusokat kapok tőle, ha a párom is bennem van – Zsóka (33)