Mindenkinek vannak szexuális fantáziái, a kérdés csupán az, hogy eljutnak-e a megvalósításukig, illetve megosztják-e őket partnereikkel. Amennyiben azt gondolod, a tiéd tabunak számít, és ezért nem mersz előállni vele, olvasd el, hogy mik a leggyakoribbak. Lehet, hogy köztük van a te egyik fantáziád is.

A Kinsey Intézet tudományos munkatársa, Justin Lehmiller az USA összes államából, közel 4200 embert kérdezett a szexuális fantáziáikról, majd ez alapján rangsorolta őket.

Következzen a 10 leggyakoribb szexuális fantázia

 

1. BDSM  

A fegyelemről, dominanciáról, alávetettségről, a szadizmusról és a mazochizmusról fantáziálnak a legtöbben. Számszerűsítve ez a férfiak 93 százalékát és a nők 96 százalékát érinti. A BDSM játékok széles spektrumon mozognak, az enyhétől az egészen vadig, ilyen módon az ezzel kapcsolatos fantáziák is sokrétűek.

A fegyelemről, dominanciáról, alávetettségről, a szadizmusról és a mazochizmusról fantáziálnak a legtöbbenForrás: Shutterstock

2. Fétisek  

A fétis fantáziák bizonyos tárgyakra vagy nem nemi szervekre, testrészekre összpontosítanak. A kutatásban résztvevők 45 százaléka számolt be arról, hogy volt már fétis fantáziája, a férfiak több ilyenről számoltak be, mint a nők. A leggyakoribb a lábfétis.

Forrás: Shutterstock
Ismerd meg a 13 legelvetemültebb szexuális perverziót (18+)

A szexuális perverziók, más néven parafíliák sora gyakorlatilag végtelen. A szado-mazochizmus és a különböző fétisek is épp úgy beletartoznak, mint az olyan szexuális vágyat gerjesztő tevékenységek és érdeklődés is, melyekre nehezen találunk szavakat. Olvasd tovább!

3. Testnedvek  

Sokan olyan fantáziákról számoltak be, amelyekben a testnedvek játszottak nagy szerepet. Nem meglepő, hogy ezek közül a férfi magömlés és a női nedves orgazmus volt a leggyakoribb. Ugyanakkor más testnedvek is megjelentek bizonyos gyakorisággal:

  • nyál - a férfiak 45 százaléka, a nők 35 százaléka
  • anyatej – a férfiak 31 százaléka, a nők 14 százaléka
  • vizelet – a férfiak 32 százaléka, a nők 15 százaléka
  • ürülék - a férfiak 6 százaléka, a nők 2 százaléka

 

4. Kukkolás  

Nagyon gyakoriak a fantáziák arról, hogy meglesnek másokat vetkőzés vagy szexelés közben. Valójában a résztvevők 60 százaléka számolt be erről a fantáziáról, többségében férfiak. Ez nevezhető természetes kíváncsiságnak is, hiszen vizuális lények vagyunk, és a kukkolás olyan, mintha pornót néznék.

Nagyon gyakoriak a fantáziák arról, hogy meglesnek másokat szexelés közbenForrás: Shutterstock

5. Exhibicionizmus  

A résztvevők 42 százaléka fantáziált már arról, hogy mások előtt meztelenkedik, megmutatja a nemi szervét, maszturbál vagy szexel. A kutatásban megkülönböztették a konszenzusos és a nem konszenzuson alapuló exhibicionizmust. A 42 százalék azokat jelöli, akik fantáziájában az úgynevezett közönség beleegyezett a dologba.

A megkérdezettek körülbelül 10 százalékának fantáziájában szerepelt a nem konszenzusos formátum.

A cikk nem ért véget, lapozz!