Ahányféle ember, annyiféle orgazmus, ami valójában a legtöbb nő számára nem is jön annyira könnyen, vagy olyan gyakran, mint a férfiak esetében. A  szakértő elárulja ennek az okát, valamint megoldást kínál annak érdekében, hogy a nőknek sem essen nehezére eljutni a csúcsra. 

Sokféle probléma állhat annak hátterében, ha egy nő nehezen vagy egyáltalán nem él át orgazmust. Szerencsére azonban a legtöbb esetben, mindig van megoldás ezek orvoslására.

Forrás: Shutterstock

 A szex és párkapcsolati szakértő, Annabelle Knight szerint a nők ott követik el a legnagyobb hibát, hogy úgy mennek bele egy szexuális aktusba, hogy nincsenek kellő izgalmi állapotban. 

"Ha úgy próbálsz a csúcsra jutni, hogy nem vagy eléggé felhevült állapotban, az agyad csak a negatív gondolatokra fog fókuszálni, amelyek nem fogják hagyni, hogy ellazulj és átéld a gyönyört" - mondta a Daily Starnak Knight.

Ezért fontos, hogy legyen elég idő arra, hogy mindkét fél fellelkesüljön és beinduljon. Ezért nem érdemes kihagyni az előjátékot, hiszen ez idő alatt  van lehetőség lepakolni a terhes gondolatokat és átadni magunkat a jelen pillanatának.