Az orális szex könnyűnek tűnhet, sokan csupán pár másodpercet, percet töltenek partnerük ilyen típusú kényeztetésével, egyfajta előjáték gyanánt. Ám az orális kényeztetés ennél sokkal több, és bizony némi gyakorlással és pár ötletet megfogadva mindkét fél számára csodás élmény lehet.

Orális szex közben a kapó fél gyönyört és a másik figyelmességét éli meg, az adó fél pedig az ajándékozás örömében részesül. Másként nem is szabadna hozzáállni, mivel csak így lehet tökéletes.

Összeszedtünk 9 olyan szextippet, mellyel jobb lehetsz az orális kényeztetés területén.  

1. Ne kezd egyből a legérzékenyebb ponton

A csiklón és a makkon túl is van rengeteg érzékeny pont a nemi szervek esetén, melyek izgatása kellő lázba hozza a másikat. Fokozatosan haladj, így gerjesztve egyre nagyobb vágyat a másikban.

Forrás: Shutterstock

2. Ne az önkielégítést vedd alapul

A maszturbáció során a cél az esetek túlnyomó többségében az orgazmus. Egy szeretkezés azonban erről sokkal többről szól. Ne kezd el egyből falni a puncit, és még véletlenül se markolj rá erősen a péniszre az orális kényeztetés közben, ha azt a párod külön nem kéri. Az előjátékkor különösen figyelj erre, hiszen még hosszas játszadozás vár rátok, ne süljetek el az első tíz percben.

3. Használd ki a nyelvedet

A nyelv játékos halacskaként tud úszkálni, kígyóként tekeregni, pörgettyűként funkcionálni, de szélességével és erősségével is hatalmas gyönyört adhatsz a másiknak. Gondolj rá egyfajta lapátként, ami egyszerre tud nagy felületet ingerelni.

4. Kérj visszajelzést

Sokan azért félnek orális szexet adni, mert nem tudják mit és meddig csináljanak. hosszabb ideje együtt lévő párok esetén sem lehet biztos recepted, hiszen nem tudhatod mindig, hogy párod épp milyen intenzitásra és milyen hosszan vágyik. Épp ezért szerencsés, ha nyögésekkel vagy épp szavakkal vezet téged, így magabiztosabb leszel és te is könnyebben át tudod magad adni, a gátló és ártó gondolatok helyett.

Forrás: Shutterstock

5. Használd az ujjaidat is

Bár az orális szex neve is a száj használatára utal, az érintés erejét kár lenne kihagyni a dologból. Izgathatod velük közben párod mellbimbóit, hüvelyét, esetleg az ánuszát, heréit is.

6. Vákuumra fel

A csikló vagy a makk szívása segít több vért juttatni ezekre a területekre, nem mellékesen pedig nagy és egyben intenzív élvezeti faktorként is működik. A vákuum közben a nyelved hegyével játszva még nagyobb gyönyört adhatsz.

7. Élvezd

Adóként akkor tudsz teljesen partneredre hangolódni, ha valóban élvezettel kényezteted. Ebben az esetben egészen biztosan el fogsz veszni az orális szex tengerében, és azon leszel, hogy párod számára a lehető legnagyobb élvezetet okozd. Nem mellékesen a másik is könnyebben el tud lazulni, ha látja, érzi, hogy nem kényszerből, elvárásból matatsz ott lent.

Forrás: Shutterstock

8. Ne virtuózkodj feleslegesen

Amennyiben túl gyakran váltasz technikát, pózt az orális szex közben, a partnered nem fog tudni egyikre se koncentrálni, ráadásul vissza is vethet az izgalmi állapotából, ha valami, ami rendkívül jól esik neki, hamar abbahagyod és helyette egy olyan dologba kezdesz, ami kevésbé izgató a számára.

9. Ne erőltesd

Van, amikor a párod nem szeretné, hogy épp akkor vagy épp ott orálisan kényeztesd. Ezt fogadd el, mert egyikőtöknek se lesz jó élmény, ha bármelyik fél számára kényelmetlen az adott szexuális érintés.