Claire Jenkins az angol Királyi Haditengerészetnél szolgált párjával, Liam Doddington tizedessel. A jövedelmükkel azonban nem voltak túlzottan megelégedve, így mellékállás után néztek és elkezdtek nagykorúaknak szóló videókat és fotókat készíteni. Nem biztos, hogy ez volt a legjobb ötlet a részükről.

Claire Jenkins hadnagyként szolgált a brit Királyi Haditengerészetnél, ám nemrég kiderült róla, hogy felnőtt filmeket és képeket készít párjával, Liam Doddingtonnal.

A kép illusztrációForrás: Shutterstock

A 29 éves hadnagy Cally Taylor művésznéven az OnlyFans oldalon is rendkívül aktív volt.

"A csintalan oldalam sokszor bajba kever engem, de ez az, amitől izgalomba jövök" - mondta.

A pár titkos állásáról azonban a haditengerészet is tudomást szerzett és egyáltalán nem örültek neki. Pláne akkor nem, amikor kiderült, hogy egy titkos katonai bázison forgatták le a korhatáros videókat és készítettek fotókat.

"A parancsnok nem akart hinni a fülének. Ez rengeteg biztonsági kockázatot foglalhat magában. Amikor őszinhtén bevallott nekünk mindent ó, az volt a kérdésünk, hogy elvett-e bármit is tőlünk. Mert, ha igen, az azt jelenti, hogy nyitott a zsarolásra" - mondta a The Sun magazinnak a haditengerészet egyik informátora.

A Haitengerészet szóvivője is nyilatkozott az ügyben.

"A nyomozás folyamatban van, de nem lenne helyénvaló erről többet beszélni. Ha valaki eltér attól a normától, amit képviselünk, megtesszük a szükséges lépéseket" - magyarázta.