Az édesanya, aki két férfivel él poliamoria kapcsolatban, meglepő döntést hozott: multis állását cserélte le arra, hogy hivatásos domina legyen. A váltás úgy tűnik, hogy anyagilag megérte, a nő 1400 fontot keres óránként.

Az ausztrál Tash Mia vállalati környezetben dolgozott, amíg fel nem fedezte szenvedélyét az engedelmes ügyfelek dominálása iránt. Most ezt is csinálja teljes munkaidőben. A 35 éves nő rendkívül szerencsésnek érzi magát, hisz imádja a munkáját - írja a Daily Star.

Tash egy barátnője által került a dominátrixba. A nőnek volt egy engedelmes ügyfele, aki szerette volna megduplázni a dominák számát. Ez két éve történt, azóta a nő már teljes állásban utasítja rendre a férfiakat. Mint minden szakmában, a kémia itt is számít. Ügyfeleinek néha szokatlan kérései vannak, de Tash semmitől sem riad vissza:

"A barátaim nem értik az extrém ügyfeleimet, ahol ütök, rúgok és térdelek ... de ezek valójában a kedvenc klienseim!" - ismerte be a nő. 

domina katona, anyukaForrás: instagram.com/mistresstashmia

rasht barátai és partnerei is támogatják különleges karrierútjában. Mivel leginkább hétköznap illetve napközben dolgozik, így gyermeke sem látja kárát munkájának.

Nagy-Britanniában a "legidősebb dominátrixa", a 69 éves nagymama, Szófia úrnő, aki kora ellenére nagy nészerűségnek örvend a perverz ügyfelek körében.