Pikáns videóban smáról Bella Thorne, az egykori tinisztár Abella Danger pornósztárral. A szexi videóban mindketten menyasszonyi fehérneműt viselnek. 

Bella Thorne már azzal is meglepetést okozott rajongóinak, hogy felregisztrált az OnlyFans nevű oldalra, ahol a tagok pénzért osztanak meg erotikus tartalmakat magukról. Úgy látszik, hogy az egykori Disney-sztárnak bejön a szexizés, most ugyanis "Shake it" című videóklipjével kavart nagy port. A sztár a videóban menyasszonyi fehérneműben simogatja és ölelgeti a pornószínésznő Abella Dangert, miközben egy csók is elcsattan. 

Bella ThorneForrás: Instagram/Bella Thorne

A videó felkerült a YouTube-re, de nem sokáig, ugyanis a csatorna törölte azt. Bella ezen teljesen kiakadt és ezt rajongóival is megosztotta közösségi oldalán:

Hey @youtube - miért vetted le a Shake it videóklipjét? Azért, mert jól érzem magam @dangershewrote-tal? A férfi művészek videóklipjeiben mindig nők rázzák a feneküket...akkor nekünk miért nem lehet? A nők elleni cenzúrának véget kell vetni!!! Mindig is harcolni fogok ez ellen a hülyeség ellen" - fakadt ki a sztár.