Az 56 éves nő élete legjobb szexuális élményét éli át 36 éves partnerével. Naponta háromszor szeretkeznek és szeretik elnyújtani az élvezeteket - nincs olyan együttlétük, mely rövidebb lenne egy óránál.

Az 56 éves jógaoktató, Shakti Sundari azután fedezte fel vonzódását fiatal férfiakhoz, miután különvált első férjétől. 

21 éves koromig szűz voltam, 24 évesen házasodtam össze az első férjemmel. A szex annyira unalmas volt, hogy emlékszem, arra gondoltam: "Az nem lehet, hogy ennyi az egész!" - mesélte a nő a The Sun napilapnak.

Miután aztán a négy éves házassága véget ért, megismert egy fiatalabb férfit, aki megmutatta neki a csodálatos szex fortélyait. 35 évesen aztán újra férjhez és ezúttal már nagyszerű volt a szexuális élete. Az első gyermekével történt nehéz vajúdás után azonban már fájt neki az együttlét és ez megmérgezte kapcsolatát férjével, így ez a házasság is véget ért. Azóta mindig a fiatalabb férfiakat vonzza, ami annak is köszönhető, hogy fiatalos a külseje - egészségesen él, sokat táncol, fut, jógázik és meditál. Élete azóta pezsdült fel még jobban, amióta találkozott 36 éves kedvesével.

"Négy hónappal ezelőtt találkoztam Robival egy jótékonysági rendezvényen Londonban. Azóta naponta kétszer vagy háromszor szeretkezünk és ez mindig egy óránál tovább tart. A gyors szex nem nekem való" - mesélt Shakti szexuális életükről.

A nő nagyon jól érzi magát a bőrében és ez a belső magabiztosság meglátszik a kisugárzásán. Nagyon fontosnak tartja, hogy más nőket is inspiráljon arra, hogy azért mert valaki az ötvenes éveibe lépett, még nem kell lemondani a szexuális örömökről.

"Szeretném inspirálni a nőket, hogy kapcsolódjanak a testükhöz és megértsék a szexualitásukat, mert kulcsfontosságú a jó szex. Az ötvenes nőknek nem szabad érezniük, hogy vége a szexuális életüknek. Az enyém napról-napra egyre jobb"