A férfiak esetében folyton felmerülő kérdés az, hogy milyen módszerrel lehetne a férfiak teljesítményét és izgalmi állapotát fokozni az ágyban. Starielle Hope amerikai szexterapeuta és párkapcsolati tanácsadó most választ ad erre a kérdésre.

Starielle Hope amerikai szexterapeuta és párkapcsolati tanácsadó online felületeken szokta ellátni a férfiakat és a nőket egyaránt hasznos tanácsokkal. Nemrég azzal kapcsolatban készített hasznos videót, hogy milyen módja van annak, hogy a férfiak a lehető legtovább bírják az ágyban.

"A legfontosabb, hogy ismerd a saját izgalmi szinted és skálázd be 1-10 közötti rendszerben. Sok férfi nem tudja, hogy mennyire van felizgatva, fogalma sincs a saját érzékenységéről.

A skálán az egyes az egyáltalán nem vagyok felizgulva és a tízes az orgazmus, de észre sem veszik, hogy van kettes, hármas szint is és úgy kerülnek a nyolcas, kilences szintre, hogy aztán hirtelen vége is mindennek. Fontos tehát, hogy legyetek tisztában a saját izgalmi állapototokkal és időnként meg-megálljunk. Vagyis csak annyi a dolgotok, hogy számoljatok, és gondoljátok át, hogy éppen egyes-kettes-hármas-négyes, stb. szinten vagytok

- magyarázza a szexterapeuta.

A szakértő szerint az orgazmus előtt érdemes egy kicsit megállni - írja a Bors.

"Abbahagyjuk az ingerlést, és csak akkor folytatjuk, ha az izgalom egy már kezelhető szintre esett vissza. A módszer egyébként nem csak a szex, de akár maszturbálás közben is gyakorolható, sőt, ott ajánlott csak igazán kísérletezni, hogy aztán „élesben" tökéletesen működjön. Ezzel a módszerrel egyébként eget-földet rengető orgazmus érhető el, és nem csak a saját, de partnerünk örömét is fokozni tudja" - fogalmazta meg Hope.

@stariellehope

For the Guys - How to Last Longer in Bed Part 2 #datingadviceformen#datingadviceforguys

♬ BORN FOR THIS - Foxxi

 

@stariellehope

For the guys - how to last longer in bed pt. 3 #datingadviceformen#datingadviceforguys

♬ Up - Cardi B