A szexszakértő megvizsgálta azokat a pózokat, melyek nagyon jól hangzanak és elméletileg nagyon népszerűek, de mégis csalódást tudnak okozni. Mutatjuk, melyek ezek.

A fantáziálás nem mindig tükrözi a valóságot és ez különösen igaz a hálószobában történtekre. Dr. Emily Morse, az emberi szexualitás doktora elárulta, hogy vannak olyan pózok, melyek kevésbé izgalmasak a való életben, mint az ember fantáziájában - írta meg a Daily Star.

Vannak olyan szexuális pozitúrák, amelyek nem annyira menők, mint amilyennek látszanak. Persze, jól nézhetnek ki a pornófilmekben, de amikor megpróbáljuk - a valóság néha kiábrándító. A jó szex arról szól, hogy mi okoz örömet és nem arról, hogy mi néz ki jól" - osztotta meg a szakértő 338 ezer követőjével a véleményét.

A kép illusztrációForrás: Shutterstock

A szexszakértő számára a 69-es póz, a fordított lovagló póz és a zuhanyzós szex okozta eddig a legnagyobb csalódást. Követői egy dologban mindenképpen egyetértettek vele, miszerint a zuhanyzóban kellemes az előjáték, de a szex ritkán kielégítő. Az egyik rajongó szerint még az autós szexet is hozzá kell adni a listához. Nem utolsósorban pedig nagyon fontos, hogy mindig megkérdezzük partnerünket arról, ő mire vágyik az ágyban.