Mit tehet az ember lánya, ha a koronavírus miatt nem talál munkát és muszáj pénzt keresni. Például meztelenkedhet az édesanyjával és kereshet ezzel heti 800 ezer forintot.

Az 53 éves Jo Richardson már 13 éve a felnőttiparban dolgozott és azt tanácsolta 21 éves lányának, mivel nem talál munkát, csináljanak pár közös szexi fotót és adják el a neten. Felregisztráltak az OnlyFans oldalra és most 800 ezer forintot keresnek egy héten pár órás munkával - írja a Daily Mail.

 Jessie azt állítja, hogy az egész család támogatja munkásságukat és még egy negatív kommentet se kaptak a bizarr felállás miatt. A 21 éves Achanta először izgult kicsit, de édesanyja megtanította a megfelelő pózokra és arra, hogy legyen magabiztos.

Az emberek talán azt gondolják, hogy ez fura, de mi mindig szoros kapcsolatban álltunk egymással. És ő az anyukám - miért lenne ciki őt meztelenül látni?"

- nyilatkozta a lány.

"Anya hívta fel rá a figyelmemet, hogy mivel imádok szelfiket készíteni magamról szexi ruhákban, így akár pénzt is kereshetek ezzel. És igaza volt! Imádom ezt csinálni"

Jessie azután váltott szakmát, hogy a koronavírus miatt elveszítette munkáját és muszáj volt valamivel pénzt keresnie.