Majdnem kétmillió forintot költött ez az apuka a tetoválásokra és testmódosításokra. Beleértve a beépített péniszgyöngyöket amelyekkel extra örömöt szerez a párjának.

A mexikói Cuernavaca Morelosból származó Mauricio mindössze ötéves volt, amikor beleszeretett a tetoválásokba, miután édesapját elkísérte tetováltatni. Neki először 18 éves korában lett, ám ezután nem volt megállás, mára több mint 160 tetoválást varratott magára, ami a testének 75 százalékát teszi ki.

A férfi ezenkívül különböző testmódosításokra is vállalkozott, többek között a nyelvének kettévágására, a fülei levágására, a szemgolyó és az íny beszínezésére, valamint nemiszerv-implantátumra. Az aprócska beépített gyöngyök ugyanis extra örömöt képesek okozni a párjának.

Rengeteg testmódosítást hajtottak végre az apukán.Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com/@dxnxxl.gvr/Mediadrumworld.Com/@Dxnxxl.Gvr

Ezek szilikonból készültek, 8 milliméter nagyságúak, és a péniszt úgy texturálják, hogy kemény maradjon, még akkor is, ha az illetőnek nincs merevedése.

Megszállottsága miatt Mauricio most már saját tetováló stúdióval rendelkezik, és eddig több mint 190 embert tetovált. Úgy véli, hogy külseje segített az ügyfelek megszerzésében. Ugyanakkor kapott néhány bántó megjegyzést az emberektől, mondván, hogy úgy fest, akár az ördög. Ám ez neki nem szegi kedvét.