Evelyn Miller 20 éves volt, amikor megtudta, hogy méhfejlődési rendellenessége van, ami pontosabban azt jelenti, hogy két méhe és két hüvelye van. Ezt a munkája során, amíg escort lányként dolgozott úgy tudta kamatoztatni, hogy az egyik vagináját a munkájának, a másikat a romantikának szentelte. 

A most 30 éves Evelyn Miller nyolc évig dolgozott a szexiparban és mint mondja, nagyon jól jött neki a dupla vagina, mivel így el tudta különíteni a szakmai életét a magánéletétől. Mivel két méhe van, így dupla tampont használ mentstruáláskor, valamint dupla kenetre és egészségügyi vizsgálatra van szüksége, mikor nőgyógyászhoz megy.

"Számomra ez a normális, korábban soha nem gondoltam, hogy ez valaki számára érdekes lehet, de úgy tűnik, hogy mégis" - nyilatkozta Evelyn.

A kép illusztrációForrás: Shutterstock

Többször volt rá példa, hogy a kuncsaftjaik nem akarták elhinni, mikor elmondta nekik, aztán amiután megmutatta, alig akartak hinni a szemüknek - írja a Daily Star.

"Sokan kérték, hadd nézzék meg, hadd próbálják ki, hadd dugják bele az ujjukat" - magyarázta Miller.

Az orvosok azt mondták a nőnek, hogy a méhei teljesen más formájúak és sokkal kisebbek az átlagosnál, így valószínű, hogy nehezen eshet teherbe. Ennek ellenére most 6 hónapos terhes, jobb méhében gyönyörűen fejlődik kisfia.

Az is előfordulhatott volna, hogy mindkét méhében egyszerre esik teherbe, viszont abban az esetben nem lettek volna egyidősek a babák.