Hatalmas adósságot halmozott fel a család, amit már képtelen voltak visszafizetni. Ekkor döntött úgy az anyuka, hogy erotikus fotókkal fogja keresni a jövőben a kenyeret. Bejöttek a számításai. 

Az édesanya, Jade Nicole korábban élelmiszersegélyből tartotta fenn a családját, azonban akkora összegű adósságot halmoztak fel, hogy a házukat is lefoglalták. Ezután muszáj volt más bevételi forrás után néznie.

Ekkor jött az ötlet, hogy erotikus fotókat, videókat tölt fel magáról az internetre. Először Snapchat-re töltötte fel a tartalmakat 2018-ban, majd egy év után úgy érezte más platformon is sikere lehet.

Képünk illusztrációForrás: Instagram/juri_sergeyev

Jade vállalkozása azóta hatalmas nőtte ki magát, jelenleg az OnlyFans oldalán árulja a szexi tartalmakat, amelyek rengeteg pénzt hoznak a konyhára, ami teljesen megváltoztatta az életét. Felújították a házat, vásároltak egy hatalmas terepjárót, megcsináltatta a melleit és az új munkának köszönhetően a házassága is virágkorát éli - írja a Daily Star.

"Az online szexmunka előtt elég unalmas feleség voltam, aki mindig csak otthon ült. Ez azóta teljesen megváltozott, újra nőnek érzem magam" - magyarázta az édesanya.