Míg korábban a lakhatását is alig tudta kifizetni a modell, mostanra 377 millió forintnak megfelelő összeget keres évente méghozzá azzal, hogy férfiakat aláz.

Férfiak megalázásával keres milliókat a 30 éves Paige Bauer. Az alabamai nő korábban adminisztrációs állásban dolgozott, a lakhatását is alig tudta kifizetni abból a pénzből, amit így keresett.  "A semmiből jöttem, 19 éves korom óta egyedül élek" - mondta a nő, aki 2020 februárjában döntött úgy, hogy változtat az életén. Akkor kezdett el férfiak megalázásával foglalkozni.

Kis péniszű férfiakat aláz a modellForrás: Instagram/Paige Bauer

"Nem hittem abban, hogy ezzel pénzt lehet kereni, de kiderült, hogy ez egy kielégítetlen fétis" - mondta. Az első évben 938 ezer fontot keresett, ami átszámítva körülbelül 377 millió forint. A férfiak mind azért keresik meg őt, hogy kicsire nőtt szerszámukra gúnyos megjegyzéseket tegyen. "Gyufaszálnak vagy kis féregnek nevezem a péniszüket. Amint lesz egy új rajongóm, felszólítom, hogy mutassa meg a picike kis farkát" - mondta Paige, aki mostanra meg is szerette a gúnyolódást, és persze azt is, hogy végre olyan állása van, ami megfelelő anyagi körülményeket biztosít számára.