A jóni-légzés guruja olyan orgazmust ígér a nőknek, amely nem csupán néhány másodpercig tart, hanem több óráig. A nő egy tanfolyam keretében mutatja meg a technikát, amellyel elérhető.

Vanya Silverten mondhatni az orgazmus nagy mestere, jól ismeri a női test titkait. A 40 éves édesanya szerint, akár 20 féle orgazmus is létezik, ő ráadásul képes megtanítani arra a nőket, hogyan tartson a gyönyör órákig. A titok pedig a jóni-légzésben rejlik.

A foglalkozáson a nőknek hanyatt kell feküdniük, Vanya pedig adja az instrukciókat. A lényeg, hogy a résztvevők egy meditatív állapotban elképzeljék, hogy a vaginájukon keresztül energiát lélegeznek be, hogy behatol a napfény a testükbe, és ott életre kelti a szexuális vágyat. Arra kell gondolniuk, hogy a meleg sugár megérinti az intim testrészeket, a mellbimbót, az ajkakat. És ahol érzékelik ezt, ott meg kell érinteniük magukat.

A fotó illusztráció.Forrás: Shutterstock

Sokan arról számoltak be, hogy frenetikus orgazmust éltek át, az egész testüket átjárta a hullámzó kéj – írta a The Sun.
Egy női orgazmus átlagosan 13-51 másodpercig tart, ám a jóni-légzéssel ez kinyújtható akár 8 óráig! Ám ennek azért meg kell fizetnünk az árát, Vanya egy privát tanfolyamért 500 fontot azaz 211 ezer forintot kér el. Mindenki maga mérlegelheti, hogy megérné-e neki.