A Nyugati téri aluljáróban lévő szexshopban hosszú évek óta várja a vevőket diszkrécióval, és némi szexuálpszichológusi vénával Bócsi Norbert, aki 21 éve foglalkozik erotikus játékok forgalmazásával.

 Az üzletember nagyon komolyan veszi a szakmáját, még egyfajta továbbképzésre is járt, hogy jobban tudjon a vevőknek segíteni.

Hosszú ideig jártam szexuálpszichológushoz, hogy képezzem magamat. Ennek hasznát is vettem. Volt, hogy bejött hozzám egy pár, akinek feltettem egy kérdést, de ők csak néztek egymásra rémülten, mert még egymásnak sem árulták el, hogy melyiküknek mi a jó. Ezeket az információkat nekem szép lassan kell a vevőkből kihúznom úgy, hogy ne érezzék magukat kellemetlenül. Ha egy hölgy vibrátorra vágyik, megkérdezem, hogy hüvely- vagy csiklóérzékeny. Ha látom, hogy zavarba jön, tudom, hogy nem előttem, hanem a kedvese előtt, hiszen én idegen vagyok számára. Ilyenkor más felé kell terelni a témát - mesélte a Borsnak Bócsi Norbert, aki mindig a lehető legkorrektebben áll a vásárlóihoz.

A kép illusztrációForrás: shutterstock

 

"Elmagyarázom, hogy a játékszer kőkemény, jéghideg, vagy akár tapad, és még drága is. Én féláron tudok jobbat ajánlani. Az üzletfilozófiám, hogy semmi olyat nem tartok, amit én sem vennék meg."  

Míg azt hihetnénk, hogy a szexshopokba csak a fiatalok járnak, Norbi elárulta, bizony az idősebb korosztályból is kerülnek ki vásárlói.

"Bejött hozzám egy néni, mert meg szerette volna lepni a férjét a 41. házassági évfordulójuk alkalmából. Éppen nem volt raktáron az adott termék, de megrendeltem neki, és mondtam, majd felhívom, ha megérkezett. Be is írta a telefonszámomat a készülékébe, de a régi telefonjába csak annyi fért ki a nevemből, hogy „Norbi szex". Amikor a hölgyet kerestem, éppen zuhanyzott, ezért az ura vette fel. Szerencsére jó fej volt, és végül együtt látogattak el hozzám."

A legidősebb törzsvásárlója 84 éves!

Panaszkodott, hogy annyira bekeményedett a hüvelyfala, hogy már fájdalmai voltak, és a nőgyógyásza síkosítót és extra méretű vibrátort ajánlott neki. Azóta is rendszeresen visszajár hozzám.