A nők nagy része még mindig nem beszél elég nyíltan a párjával szexuális vágyairól. Egy szexterapeuta azonban - akinek naponta több nő is beszél a szexuális életéről - elárulta, hogy melyik az a póz, amit szinte minden nő imád.

A szakember szerint a nők nagy része még mindig nem mer beszélni arról, hogy mi esik neki igazán jól az ágyban, ezért szakmai tapasztalatai alapján összeállított egy listát azokról a pózokról, amik a legnagyobb örömet okozzák nekik. A listát közzé is tette:

Az első helyen a kifli póz áll, a terapeuta tapasztalata szerint a legtöbb nő ebben a helyzetben élt át legtöbbször orgazmust. Azért is szeretik ezt a pózt, mert így végig érzik a férfi testét az aktus alatt.

Második helyen a lovaglópózáll, amit azok a nők szeretnek leginkább, akik vállalják az irányító szerepét. Ilyenkor istennőnek érzik magukat, felkorbácsolja a vérüket, hogy a saját- és a férfi gyönyöre is az ő kezükben van.

IllusztrációForrás: Shutterstock

A harmadik helyen álll a gyertyapóz, aminél a nő hátán fekszik, és egyik lábát felemeli. Ez a helyzet nagyon mély behatolsát tesz lehetővé, a pénisz eléri az A-pontot is.

A negyedik helyre futott be a misszionárius póz, ami bár régimódinak tűnhet, mégis nagyon sokat szeretik. Sok nő szereti a férfira bízni a dolgokat, akik pedig szégyenlősek, azok ebben a helyzetben biztonságban érzik magukat.

Az ötödik helyen a kutyapóz áll, amit több nő kedvel, mint azt gondolnánk. Ők arról számoltak be, hogy a behatolás különleges élmény ebben a helyzetben, és az orgazmus is nagyon intenzív, ráadásul felvillanyozza őket, hogy mindent a férfi irányít.