A kétgyermekes édesanyának, Tracy Kissnek az orgazmus olyan, mint másnak egy pohár víz, napi szinten szüksége van rá, akár 8 alkalommal is kielégíti magát egy nap.

A 33 éves édesanya akár párkapcsolatban, akár szingli, az önkielégítés fontos része az életének. Ha úgy érzi, hogy kicsit feszült vagy egy kis szabadságra vágyik, akkor elvonul és szerez egy kis örömet magának.

Tracy bevallása szerint, ha nincs meg a napi orgazmus mennyisége, akkor az alván minősége is rossz, nehezen tud elaludni, képtelen kikapcsolni a gondolatait, olyan, mintha kávét vagy engeriaitalt fogyasztott volna.

A kétgyermekes édesanya akár napi 8 alkalommal is kielégíti magátForrás: Shutterstock

A pandémia alatt pedig még nagyobb lett az igénye a maszturbálás iránt. Otthonról dolgozik, nem találkozik a családjával, a barátaival, több ideje van pornót nézni és az örömszerzésre koncentrálni. Bár nem gondolja, hogy ez egy probléma, ennek ellenére terapeutához fordult segítségért - írja a Daily Star.

"Most rendszeresen terápiára járok, valamint írok egy könyvet a szexfüggőségemről, hogy felhívjam erre a figyelmet és segítsek másoknak" - mesélte az édesanya.