A nők egy része még most is csak saját magának képes orgazmust okozni, méghozzá a csikló izgatásával. Ám sokan számolnak be hüvelyi orgazmusról is. Most kiderült, hogy valójában 5 féle női orgazmus-típus ismert, mutatjuk is, melyek ezek!

A női orgazmus nem jön mindig könnyen, bizony nagy izgatottság és jó technika kell az eléréséhez. Most megmutatjuk milyen fajtáji vannak, és egy rövid útmutatót is adunk, hogy miként lehet őket elérni.

1. Csikló orgazmus

Ezt a legegyzserűbb elérni, méghozzá a csikló, valamint a kis szeméremajkak izgatásával. Ez történhet kézzel, szájjal vagy valamilyen szexuális segédeszközzel, akár aktus közben is.

2. G-pont orgazmus

A hüvely elülső falán található, körülbelül 6 centi mélyen egy apró dudor, ami izgatás hatására megnő és megkeményedik. A G-pont ingerelhető ujjal, szexjátékkal, de leggyakrabban a partner péniszével történik. A megfelelő ritmus és behatolás szög vezethet a fergeteseg orgazmushoz.

Kiderült: összesen 5 féle női orgazmus létezik (18+)Forrás: Shutterstock

3. A-pont orgazmus

A rejtélyes A-pont nem mítosz, bizony létezik, szinte közvetlenül a méhszáj előtt található. A mély behatolást lehetővé tévő pózok során érheti olyan fokú stimuláció, mely fékevesztett gyönyörhöz juttathatja a nőt.

4. Tantrikus orgazmus

Ez nem az orgazmust kiváltó pontot jelöli, inkább a megélés módjára utal. A tantrikus szexnek nem célja a csúcsra jutás, egyszerűen csak az érzékek végsőkig való kitolása. A másikban való elveszés, kapcsolódás és hosszas játszadozás olyan izgalmi állapotba képes hozni a nőt (is), hogy akár egy apró érintéstől is egész testében érezhető orgazmusa lesz.

5. Kevert orgazmus

Mivel a nők többféle módon is képesek eljutni a csúcsra, előfordulhat, hogy egyszerre élnek át kettőt. Ezek általában a csikló és a hüvelyi orgazmus.

 

Forrás: Ripost