Hatalmas titokról rántotta le a leplet a szex szakértő.

Nadia Bokody szex- és párkapcsolati szakértő elárulta, hogy mi lehet az oka annak, hogy a legtöbb férfi az első szexuális együttlét után örökre eltűnik a nő életéből.

a kép : illusztrációForrás: Shutterstock

Egyes szakértők szerint legalább 90 napot kellene várni, az első szexuális együttlétig, hiszen ez idő alatt tökéletesen kiderül, hogy a kiszemelt férfi képes-e az elköteleződésre.

Az esetek nagy részében azonban sokkal hamarabb megtörténik az összeborulás, és akármilyen szenvedélyes is volt az éjszaka a férfi inkább a továbblépés mellett dönt.

A szakértő szerint azonban nincs min csodálkozni. Hiszen amíg a nőket arra tanítják, hogy várni kell, addig az összes férfit csak a vadászat érdekli. Ha már becserkészték a nőt és az szinte azonnal meg is adta magát, akkor automatikusan továbbállnak - írta a Ripost.

„A fiúk elnémulnak szex után, fel is szívódnak, mert csak egy tranzakciónak tekintik az egészet. De nem kell ezen csodálkozni, erre neveljük őket már gyerekkoruktól. Nem tanulják meg kifejezni az érzéseiket. Azt mondjuk nekik, a fiúk nem sírnak, a valódi férfiak kemények és erősek. Lényegét tekintve érzelmi kasztrálást végzünk a fiúkon. Mi hoztuk létre az orgazmus utáni tisztánlátás fogalmát. Amikor valaki a közösülés után azonnal megbánja, hogy lefeküdt az illetővel, vagy amikor kielégül és már nem a szexen jár az esze" – fejtette ki.