Mia Sabat elmagyarázta, hogy édesebb lehet a vaginánk íze, ha ananászt, dinnyét, áfonyát vagy almát fogyasztunk, míg a fokhagyma például negatív hatással lehet az ízünkre. 

Egy szexterapeuta információkat osztott meg a hüvelyről, hogy megdöntse a gyakori mítoszokat, és valódi tanácsokat kínáljon, amelyek működnek és beilleszthetők a nemi életbe is. Az egyik ilyen elmélet, hogy diéta segítségével az ember képes megváltoztatni hüvelyének ízét és illatát. Mia Sabat azt állítja, ez abszolút igaz - írja a Daily Star.

Sok minden hozzájárul ahhoz, hogy a nemi szerveknek milyen íze és illata van - beleértve az ételeket is. A vizelethajtó ételek, például az ananász vagy a dinnye javíthatják a nemi szervek ízét és illatát, míg az erősebb ízű ételek, például a spárga, a brokkoli, a káposzta vagy fokhagyma negatív hatással lehetnek rá. Az alapos hidratálás, valamint a gyümölcsök, zöldségek, friss gyümölcslevek és turmixok fogyasztása áltl kiürülnek a méreganyagok a szervezetből, ami szintén jobb ízhez vezethet."

Nagyban függ a vaginánk íze és illata étkezési szokásainktól.Forrás: Shutterstock

A természetes gyümölcsök, különösen az áfonya, a papaya, a citrom, az ananász vagy az alma akár nemi szervünk ízét is édesebbé varázsolhatják. A feldolgozott vagy sült ételek, a cukros üdítők és a konzervek azonban tele vannak olyan vegyi anyagokkal, amelyek negatívan befolyásolják a testnedveket, akárcsak az alkohol, a koffein és a nikotin, amelyek a nemi szervek keserű ízét is okozhatják.

Ha viszont észrevesszük, hogy "döglött hal" szag árad a vaginánkból, akkor azonnal orvoshoz kell fordulni. Ezt a szagot ugyanis a rossz baktériumok túlszaporodása okozhatja, más néven a bakteriális vaginózis.