Az állításokat a "Hitler titkos szexuális" élete című dokumentumfilm fogalmazta meg, amely a gonosz náci diktátor életéről szól. 

Hitler szerette a szado-mazo játékokat és a pornográfiát. Állítólag azt is élvezte, ha a nők rugdosták és lepisilték szex közben. Unokahúgával, Geli Rauballal vérfertőző kapcsolatban élt, amely vélhetően hat évig tartott. Az állítások a "Hitler titkos szexuális élete" című dokumentumfilmben hangzottak el, amelyet vasárnap a Sky History sugárzott.

hitlerForrás: --

Geli kénytelen volt résztvenni a Führer perverz szexuális játékaiban, amit az is igazol, hogy a lány azt állította, hogy Hitler "egyszerűen taszító" dolgokat kér tőle. Gelit végül holtan találták 23 évesen Hitler lakásában - mellkason lőtték. 
A szadomazochisztikus gyakorlatok tökéletesen illeszkednek Hitler személyiségéhez"

- nyilatkozta Robert Kaplan professzor, ausztrál történész és igazságügyi pszichiáter. 

HitlerForrás: Bundesarchiv

Renata Mueller színésznő, aki a halálba menekült, miután szadomazochisztikus cselekedeteket folytatott Hitlerrel, azt mondta Alfred Ziesler filmrendezőnek, hogy folyton rugdalnia kellett Hitlert, amikor az a padlón feküdt és további rúgásokért könyörgött. 

Hitler állítása szerint tartózkodott a szextől és ellenezte a prostitúciót. De a dokumentumfilm szerint valójában pornósztárokat hívott meg, hogy rendezzenek privát show-kat, ráadásul pornófüggőségben szenvedett. A Führer  orvosa állítólag amfetaminokat és bikaspermát is adott neki libidójának fokozására.