Ismeritek azt az érzést, amikor egy pasiról (vagy nőről) úgy gondoljátok, hogy bár nem a legkülönlegesebb, legizgalmasabb, akivel találkoztatok életetek során, azért le tudnátok vele élni egy életet? Na, valami ilyesmi érzés van bennem a legújabb szexjátékom, a Xouxou Double Vibrator kapcsán.

 (x)

Forrás: vágyaim.hu
Első pillantásra felkelti a figyelmet...
Azért lássuk be, ez fontos tud lenni, és bár nem tűnik ki a tömegből, van benne mégis valami megkapó. Elegáns, visszafogott, mégis vidám és ha elkezded megfigyelni, rájössz, hogy kissé kilóg a sorból. A csiklókarral ellátott hüvelyi vibrátorok általában egy hangsúlyos, G-pontot célba vevő, valamint egy kisebb, a csiklót kényeztető részből állnak. Ez a bizonyos Xouxou (mert egyébként bőven vannak testvérei is) viszont nem priorizál, szinte ugyanolyan mindkét szára. Már a külseje is mutatja, milyen sokoldalú: néha tulipánt, néha nyuszifüleket, de van, hogy kacsacsőrt juttat az eszembe... bármelyik is, az biztos, hogy mindig megnyerő.

 Aztán ahogy közeledtünk egymáshoz, kiderült, hogy a már-már alapkövetelménynek számító kényeztető, bársonyos érintés sem marad el, amitől rögtön jobban meg szeretnéd ismerni, sőt! Egy magára valamit is adó vibrátor enélkül neki sem áll a hódításnak! Na, jó, de ez még mindig csak a külcsín, annak meg nem szabad bedőlni. Meg eleve az számít, hogy hogyan bánik veled, ugye?

Nos, mindenkit megnyugtatok, kielégítően. És ez a tökéletes kifejezés, mert igen, kielégíti minden vágyadat, de teszi mindezt annak ellenére, hogy bármi igazán újat mutatna. Csak hogy ne legyen félreértés, előbb gyorsan felsorolom mindazt a jót, amit nyújt, de valószínűleg sok társától is megkapod:

  • nem csak a behatolás érdekli, hanem a csiklód izgatása is (a két kar TÖBBEK KÖZÖTT erre jó)
  • elég sok módon képes ezt csinálni (nevezetesen 12 üzemmódban),
  • akár a kádban vagy a zuhany alatt is együtt lehettek (merthogy 100%-ig vízálló)
  • kis türelemmel újra és újra megkaphatod (köszönhetően az újratölthető aksinak)

Ez mind remek, de nem feltétlenül jelent többet egy egy (-két-három )éjszakás kalandnál. Az őszinteség jegyében, megvannak a maga kis hibái is, például a két motor vibrálása mindig azonos erősségű, pedig jó lenne, ha külön-külön irányíthatnád őket. De bőven van miért hosszú távon tervezni vele. Lássuk a listát, amiért különleges!

(x)

Forrás: vágyaim.hu
Meglepően rugalmas

A Xouxou Double Vibrator elég jól hajlítható, jó nagy mozgásteret ad, hogy úgy alakíthatod, ahogy épp jól esik. Viszont abban biztos lehetsz, hogy nem fog beállni a dereka közben (nem maradnak úgy a szárak, hanem igazodnak hozzád menet közben.

Figyel rád, és emlékszik rá, hogy mit szeretsz

Ha valami tetszett, legközelebb rögtön azzal kezdi (a memória funkciónak hála). Ráadásul nem csak az egyre intenvízebb, egyirányú haladás híve, hanem bármikor szívesen visszatér az előző bázisra. (Bevallom, most találkoztam először olyannal, hogy a programok között visszafelé is lehet lépni).

Nyitott az újdonságokra. Nagyon...

Itt jönnek csak ki igazán a legnagyobb erényei. Nem csak téged szeret, hanem azt is, aki neked kedves! Értsd, nem csak neked okoz örömet, hanem a párodnak is. Vagy akár mindkettőtöknek egyszerre. (Bár a klasszikus párvibrátoroknál dominánsabb a hüvelyi rész, azért nem lehetetlen a küldetést!)

Jó vele az előjáték

Sőt mi több, akár csak erre a célra is érdemes hozzá fordulni. Vagy csak egy masszázs miatt is. Remekül idomul bármilyen testrészhez, személyes kedvencem(-ünk) az, amikor a nap végén kicsit ellazítja a nyakizmokat.

Bár nem a XOUXOU okozta a leggigászibb orgazmusaimat, elég bátran merem állítani, hogy ha csak egy valakije vibrátora lehet valakinek, akkor benne semmilyen szituációban nem csalódhat majd nagyot.