A szex egy bizonyos életkor felett rengeteg kérdést felvet, melyekre az emberek többsége az interneten keresi a választ. Az egykori pornófilmes, Mia Khalifa most a leggyakoribbakra reagált.

Mia Khalifa bár csupán három hónapot volt a szakmában, mégis az egyik legnépszerű pornószínésznőként tartják számon, aki jelenleg is a világ legnagyobb felnőtt filmes gyűjtőoldalának első számú „kereső-szava".

A Men's Health úgy döntött, fogja az elmúlt évek leggyakoribb szexkérdéseit a Google Trends adatai alapján, és neki szegezik Mia Khalifának.

1. Hol van a G-pont?A G-ponta hüvely felső falán van a bejárat és a méhnyak között félúton. Tudod majd, ha megtaláltad, úgy fogod érezni, mintha valamivel durvább felületet érintenél. Minden nőnek kicsit máshol van ez a pont, némi kísérletezéssel kell megtalálni. Én az orgazmust nem a behatolás során érem el, épp ezért inkább a csiklóizgatást részesítem előnyben a G-pont stimulációval szemben. De minden nő más és más.

Az egykori pornósztár, Mia Khalifa elárulta, hogyan élvezi a szexetForrás: Instagram/miakhalifa

2. Hogyan lehet egy nőt a csúcsra juttatni?  

Ez igazából mindig az adott nőtől függ. A legtöbbnek csak nagyon sok előjátékra van szüksége ahhoz, hogy eléggé felizguljon és ellazuljon az orgazmushoz. Nem csak a G-pont megtalálásáról van szó – számos más tényező is közrejátszik benne, mint például az időzítés, a gyengédség, attól függően, hogy mire vágyik a nő.

 

3. Honnan tudom, hogy jól csinálom?  

Nézz rá, hallgasd és érezd! Ne kérdőjelezd meg magad. Ne kérdezd folyton: „Ez így jó? Ezt csináljam tovább? Ha nyög, élvezi. Ha a teste remegni kezd, akkor közel jár. Ezek általában mind jó jelek.

A legjobb szex, amit valaha átélt, határozottan nem a legnagyobb férfiassággal megáldott férfival esett megForrás: Instagram/miakhalifa

4. Számít a méret?  

Szerintem a méret egyáltalán nem számít. A legjobb szex, amit valaha átéltem, határozottan nem a legnagyobb férfiassággal megáldott férfival esett meg. Tényleg csak arról szól, hogy hogyan viselkedsz egy nővel, és arról, hogyan érez irántad. Számomra az élvezet inkább az, hogy mit érzek egy ember iránt, nem pedig az, hogy mit csinál. Nem tudom, hogy a legtöbb nő ilyen-e, de határozottan azt mondanám, hogy ne hagyd ki az előjátékot.

Persze van olyan , hogy túl kicsi - nem mondom, hogy nincs ilyen. De annyi minden más is van, ami miatt egy nő túl tud látni a méreten. Csak légy magabiztos.

Ha kicsi vagy, tehetsz egy párnát a háta alá, ami segíthet abban, hogy jobban érezzen. Kerülj bizonyos pozíciókat, mint például a kutyus póz.

 

5. Meddig kell tartania a szexnek?  

A szexnek 7 és 15 perc között kell lennie. Szerintem egy gyors aktus körülbelül 5-7 perc, és valami szenvedélyes dolog általában 10-15 perc. Én nem szeretem az egy órás együttléteket. Elfáradok.
Az előjáték és a tényleges behatolás arányára azt mondanám, hogy 50-50 százalék. Az előjáték nagyon fontos!

Mia Khalifa szerint a szexnek 7 és 15 perc között kell lennieForrás: Instagram/miakhalifa

6. Fáj az anális szex?  

Igen, nagyon fáj. És bárki, aki azt állítja, hogy nem, neked „csak el kell lazulnod közben", ugyanaz a személy, aki azt mondja, hogy csak sok vizet iszik és eleget alszik, amikor azt kérdezed, mitől ilyen szép a bőre. A nők csak akkor mennek bele az anális szexbe, amikor nagyon-nagyon szeretik a partnerüket.

Nem tudom hasonlítani semmilyen más szexuális élményhez sem. Egyetlen egyszer csináltam, egy számomra fontos férfival. Olyan volt, mint amikor először szexeltem: egyszerre volt fájdalmas és kellemes. Izzadtam, a testem remegett. Ha ha őszinte akarok lenni, nem hiszem, hogy valaha is megismételném. Bár a popsi dugók mindenképpen kellemesek, az anális szex nem annyira.