A koronavírus-járvány egy egészen új szexuális fétist hozott magával. Több szexmunkás is arról számolt be, hogy a férfiak azt kérik tőle, köhögjön és tüsszögjön vagy viseljen maszkot sztriptíz közben.

Úgy tűnik, a koronavírus még a szexuális szokásainkra is komoly hatással van, ugyanis kialakult a Covidfétis. Nem egy szexmunkás számolt be arról, hogy bizarr dolgokat kérnek tőlük. A 42 éves brit modell, Holly McGuire több férfivel találkozott, akinek koronavírus-fétise van.

„Napi szinten kérik tőlem videochaten, hogy viseljek maszkot. Először azt hittem, rosszul hallok, de rájöttem, már annyira az életünk része lett a maszkviselés, hogy néhány férfi szívesen látja benne a nőket" – árulta el a The Sunnak Holly.

Ám ez még nem minden, egyesek ugyanis kifejezetten izgatónak tartják, ha tüsszög és köhög, mintha beteg lenne.

„Van egy állandó kuncsaftom, aki imádja a szerepjátékokat. Szereti, ha suttogok neki, ő pedig közelebb emeli az arcához a telefont, én pedig úgy csinálok, minta rátüsszentenék vagy leköhögném. Nem könnyű parancsra tüsszenteni, ezért ilyenkor mindig kéznél van a borsszóró" – árulta el a nő.
De nem ő az egyetlen aki ilyen kérésekkel találkozott. A 30 éves Playboy-modell, Melissa Howe kifejezetten sokat keres ennek köszönhetően. Ugyanis a furcsa perverziónak hála, 1000 angol font, azaz közel 400 ezer forint üti hetente a markát.

„Egyre több férfi kéri, hogy viseljek maszkot a videohívás alatt. Kicsit furcsának tartom ezt a fétist, de idővel úgyis lekerül rólam. Olyan, mint egy plusz réteg ruha" – mondta a lány.