A Condom Sales által készített tanulmányban a világ országait négy csoportra osztották a férfiak péniszméretei alapján, ahol Magyarország igencsak előkelő helyen végzett. 

A tanulmány első csoportjában voltak a legszerényebb átlaggal rendelkező férfiak, a negyedikben pedig azok, akik szerencsés adottságokkal jöttek a világra.

Az első csoportban főként ázsiai országok szerepeltek, így például Kína, Japán, Észak-Korea, India. Ezekben az országokban az átlagos méret 9,7-12 centiméter.

A második csoportba vegyes országok kerültek, többek között az Egyesült Államok, Ausztrália, Afganisztán és Románia. Itt a férfiak átlagosan 11,9-14 centiméter közötti méretekkel rendelkeznek.

Kiderült, mekkora mérettel rendelkeznek átlagosan a magyar férfiak (A kép illusztráció)Forrás: Thinkstock

A harmadik kategóriában már egy előkelő helynek számít, ebben a csoportban foglal helyet Bulgária, Izrael, Mexikó, Görögország, ahol átlagosan 14-15,7 centiméteres csomaggal megáldott pasik élnek.

Az abszolút győztesek közé tartozik Magyarország is. A negyedik csoportban olyan országokkal versengünk, mint Venezuela, Csehország vagy éppen Brazília. Ezen országok átlagos intim mérete 16-18 centi közé sorolható. Ezen belül Magyarország inkább az alsó határban szerepel a maga 16,5 centiméterével, de emiatt egy percig sincs okunk szégyenkezni - írja a Bien.