Izgalmas titkokat árult el az a magyar örömlány, aki névtelenül vezet blogot az interneten. 

A prostituáltak maximális diszkrécióval kezelik hálószoba titkaikat, a Bors azonban most rábukkant egy magyar örömlány blogjára, aki elárulta, milyen extrém és bizarr dolgokkal keresik meg a vendégei.

1. Lábfétis

Az önmagában nem meglepő, hogy egy férfi beindul a szépen ápolt, manikűrözött női lábfej látványától. Van azonban olyan, aki inkább azt kéri, hogy a lány ne mossa meg a lábát vagy éppen arra izgul rá, hogy az örömlány eltapos lágyan és erotikusan egy zsemlét magassarkú cipőben.

2. Csiklandozás

A csiklandozás önmagában egy ártatlan és vicces dolognak tűnik, az örömlány szerint azonban akad olyan férfi, aki azt szereti, ha az örömlány lekötözi és a talpát csiklandozza.

Ezért fizet a férfi a szexértForrás: Thinkstock

3. Karmolás

Ez talán már viszonylag ritkább: a férfi nem kér szexuális szolgáltatást, csupán arra vágyik, hogy a prostituált teljes erőből, véresre karmolja a hátát.

4. Anális izgatás

Vannak férfiak, akik nagyon beindulnak az anális kényeztetéstől, így az örömlánytól is ezt kérik. A prosztata végbélen keresztüli izgatása ugyanis sorozatorgazmushoz is juttathatja a férfit.

5. Szerepjátékok

Az már nem számít extrémnek, ha valaki beöltözik nővérkének vagy rendőrnőnek. A blogger azonban olyan esetről is beszámol, ahol a vendég valóban orvos volt és a munkát nem tudta elválasztani a szórakozástól: az volt a kívánsága, hogy megvizsgálhassa az örömlányt, ahogy a betegeket szokta.