A hűtlenség sokak szerint megbocsáthatatlan bűn, a legnagyobb árulás, amit egy partner elkövethet. A legtöbbünk ilyen esetben szakít, elválik, elköltözik, vannak azonban, akik bosszút állnak a hűtlen félen, vagy épp ő maga sodorja veszélybe magát, hogy tette ne derüljön ki. A következőkben olyan esetekről olvashatsz, melyekben bizony a megcsalás komoly, akár életet követelő következménnyel járt.

Amikor a férfiasság a célpont

A sexting csak akkor jó ötlet, ha távollévő párunkkal pótoljuk vele egymás hiányát. A megcsalás ilyen formája – bár akadnak, akik kapcsolatába ez még belefér – mindenképp nagy lebukásveszéllyel jár. Trevor Camp épp kínai szeretőjével szexchatelt, méghozzá meztelenül az ágyban, amikor barátnője, akivel már 6 éve voltak együtt, váratlanul hazaért. Rachael Biscoe számára hamar nyilvánvalóvá vált, hogy min is kapta rajta párját, ami igen agresszív reakciót váltott ki belőle. Keményen megszorította a férfi herezacskóit, azonban gyémánt jegygyűrűje is beszállt a büntetésbe, mivel azzal egy igen nagy karcolást, szinte már vágást ejtett az érzékeny területen. Bár Trevornak hatalmas fájdalmai lettek, Rachael úgy döntött, nem hallgatja hűtlen barátja jajveszékeléseit, és levitte a kutyát sétálni. A férfi összeszedte magát annyira, hogy mentőt hívjon, amivel együtt a rendőrök is megérkeztek.

A történet vége: Trevor a kínai szeretőjéhez költözött, Rachel pedig 4 hónap börtönbüntetést kapott súlyos testi sértésért, amit 12 hónapra felfüggesztettek.

Trevor Camp végül a a kínai szeretőjéhez költözöttForrás: Facebook/Trevor Camp

A bosszúhoz csak egy kés kellett  

Egy 40 éves tajvani nő erősen gyanította, hogy 52 éves férje megcsalja őt. Nem kérdezett rá, nem keresett megdönthetetlen bizonyítékot, egyszerűen csak gondoskodott arról, hogy ilyet soha többé ne tehessen meg. Miután férje megvacsorázott, elaludt, de álmából éles fájdalom ébresztette fel. Amikor kinyitotta a szemét, feleségét látta, aki a péniszét tartotta a kezében. A féltékeny asszony ugyanis kihasználva az alkalmat, egyszerűen levágta. Miután megmutatta a férjének, fogta és behajította a vécébe.

A férfit kórházba vitték, a vérveszteség ellenére túlélte a bosszút, de férfiasságától örökre búcsút kellett vennie. A nő börtönbe került.

Bosszúból levágta férje férfiasságát a féltékeny feleség (Illusztráció)Forrás: Shutterstock

Életével fizetett a hűtlenkedésért
Egy 23 éves brazil énekes, MC Kevin újdonsült feleségével, a 33 éves Deolane Bezerrával utazott el esküvőjük után 3 héttel egy kellemes szállodába nyaralni. A pár azonban szombat este összeveszett, és másnap is haragban voltak. MC Kevin úgy érezte, ez a kis vita feljogosítja arra, hogy barátjával meginvitáljanak szobájukba egy modell hölgyet, egy kis édeshármasra. Már nagyban ment a felnőtt játék, amikor a csalfa férj üzenetet kapott egy másik barátjától, hogy felesége őt keresi, és a szobájuk felé tart. MC Kevin annyira félt a lebukástól, hogy egy meggondolatlan döntést hozott: a szoba erkélyéről lelógva akarta megúszni, hogy 33 éves felesége rajtakapja a hűtlenségen. Ám elszámította magát, keze nem bírta, és a mélybe zuhant. Azonnal szörnyethalt.

MC KevinForrás: Instagram/ mckevin

A végére hagytunk egyet, ami szerintünk méltó büntetés, de senki sem sérült meg közben.

Holly-t megcsalta a barátja – méghozzá az exével -, a lány azonban gondoskodott róla, hogy a csalfa fiú hosszú hónapokon át, minden egyes nap emlékezzen aljas tettére. A lány elment a fiú lakására, és minden helyiséget teleszórt csillámporral. Mi nők pedig pontosan tudjuk, hogy itt nem elég egy alapos takarítás.

@hollynicoleeee_

It’s not key his car in 2021.. no, it’s glitter his EVERYTHING 2021 ##fyp##cheaters

♬ Before He Cheats - Carrie Underwood

Amennyiben megcsaltak, számolj el tízig, és sose tégy olyasmit, amit később megbánhatnál, főként olyasmit ne, ami törvénybe ütközik. Hidd el, nem ér annyit, hogy utána te kerülj bajba, más pedig kórházba!