Tóth Andi személyiségéhez passzoló klipet forgatott: több igen vadító jelenet is van benne, de kétségtelenül az a legszexibb, mikor egy másik nő nyelve végigszánt a mellkasán. 

Tóth Andi, habár folyamatosan kap kritikát azért, mert merész felvételeket oszt meg, ő továbbra sem hajlandó szolidabb irányt venni. "Egyre kiábrándítóbb vagy" - írták neki nemrég, amire reagált is az énekesnő, és senkivel sem törődve jár tovább azon az úton, ami neki tetszik. 

Tóth Anditól sosem állt távol a szexiskedésForrás: Instagram/Tóth Andi

Erre jó példa legújabb klipje, amiből egy részletet Instagram-oldalán is megosztott az énekesnő. Ebben az látható, hogy mennyire jól érzi magát egy másik nő társaságában, aki még arra is hajlandó, hogy lenyalja róla a testére csurgó pezsgőt. 

Bár a felvétel nagyon fülledtre sikerült, nem minden rajongónak nyerte el a tetszését. A zene nagyon gáz. De látom, legalább ollóztok egyet" - írta az egyik kommentelő, akinek véleményét többen osztották. "Ismét egy újabb förmedvény tőled, kedves Andi" - írta egy másik. Azért sokan vannak, akiknek, ha más nem is, de legalább a klip tetszik. 

"A zene az egyáltalán nem az ízlésem, de a klip tetszik" - írta egy hozzászóló, mások pedig egyszerűen örülnek az egésznek úgy, ahogy van. 

Tóth Andi rajongóinak nem lehet panasza, hiszen az énekesnő folyamatosan ellátja őket szexi felvételekkel: itt például a kockás hasát és a kebleit is megvillantja