A konditerem kész rémálom lett a 24 éves Sophie Blackman számára, amikor rájött, hogy az edzés bármelyik pillanatban orgazmust válthat ki nála. 

Sophie Blackman sosem volt az a konditerembe járó típus. Legfőképpen gyorséttermekben evett és a legtöbb testmozgás az volt az életében, hogy levitte a szemetet. Lusta életmódja ellenére mindig is aktív szexuális életet élt és ez tovább fokozódott, amikor a karantén alatt edzeni kezdett és a guggolás különös gyönyöröket okozott neki. Amint már nem a lélegzésre és az életben maradásra koncentrált, egyszer csak robbanásszerű orgazmusban volt része - írja a The Sun.

Sophie-nak vulkánszerű orgazmusa volt guggolás közben.Forrás: Shutterstock

Sophie nem értette, mi történt, gyorsan utánanézett az interneten és akkor látta, hogy létezik a „testmozgás által kiváltott orgazmus", melyet Alfred Kinsey amerikai szexológus rögzített először 1953-ban.

Sophie azóta messziről kerüli az edzőtermeket, mivel kínos lenne számára, ha mások előtt érné el a csúcsot. Csak otthon tornázik, de akkor is kétségbeesetten arra koncentrál, hogy ne legyen sorozatos orgazmusa.

Ez is érdekelhet: "Az orgazmust, azt a nőknek felírnám" - Pásztor Anna szerint sokaknak nem adatik meg ez a fajta öröm