Céline Centino több millió forintot költött arra, hogy igazi plasztikbarbivá váljon, mindezt azért, hogy rátaláljon a szerelem. Ennek ellenére a hatalmas átváltozás óta sokkal inkább elmarad az udvarlás, szinte félnek tőle a férfiak.

Céline Centino hatalmas mellű modell biztos benne, hogy szépsége miatt nem közelednek felé a férfiak. Pedig azért feküdt több alkalommal is kés alá, hogy megszabaduljon rút kiskacsa külsejétől, mivel akkor amiatt nem állt szóba vele senki.

"Ha a barátaimmal vagyok, a férfiak szinte felfalnak a tekintetükkel. De amikor egy pajkos mosoly kíséretében a tudtukra adom, hogy nyitott vagyok az ismerkedésre, sajnos nem közelednek" - magyarázza Céline, aki a közösségi oldalán közel félmilliós rajongótábort gyűjtött maga köré.

"Néha, amikor egy klubban vagyunk, az alkoholnak köszönhetőnek csevegnek velem, de általában annyira részegek, hogy nem zavarja őket a külsőm. Először mindig félénkek, de ha rájönnek, hogy kedves vagyok, kissé ellazulnak. Aranyosak, amikor zavarban vannak. A srácok mindig azt mondják, hogy erős az aurám, és amikor belépek egy szobába, akkor is megérzik a jelenlétem, ha nem látnak" - tette hozzá.

Annak a férfinak, aki el akarja rabolni a dögös modell szívét, nagyon komoly kritériumoknak kell megfelelnie.

"Magasnak kell lenniük, legalábbis nálam magasabbaknak, és szeretem, ha viccesek, ha megnevettetnek. A hajukkal vagy az arcukkal kapcsolatban nincs elvárásom, szerintem a személyiség sokkal fontosabb, mint a megjelenés" - mondta mosolyogva a csinos lány. 

Céline fiatal korában nagyon sok zaklatásnak volt az áldozata, az első mellplasztikájához szükséges pénzt fodrászként gyűjtötte össze, majd szépen apránként a többi testrészét is átszabatta. Miután közel nyolcmillió forintot költött műtétekre, nagyon népszerű lett az Instagram-oldala, ahol rengeteg pénzt keres keveset takaró, annál többet mutató fotóival - írja a The Sun

Nem Céline az egyetlen, aki teljesen átszabatta a testét, egy 18 éves fiúnak harmincszor szabták át az arcát, hogy Ken babára hasonlítson

"Az operációk óta néhány ember, aki régebben zaklatott, megpróbálta felvenni velem a kapcsolatot, de nem különösebben érdekelt. Korábban elégedetlen voltam magammal, csúnyának láttam magam, és mintha be lettem volna zárva a saját testembe. Ennek vége" - mondta Céline.