A Cap D'Agde nudista menedékként kezdte az életét, de a francia üdülőhelyet elrontották a tomboló turisták, akik éjszaka meztelenül buliznak és felnőtt klubbokba járnak.

A „Meztelen városnak" elnevezett, Dél-Franciaország partjainál fekvő híres üdülőhelyet széles körben a világ legnagyobb nudista városaként tartják számon - ahol a látogatók meztelenül járkálhatnak a szupermarketekben, éttermekben, fodrászatokban, pékségekben és akár bankokban is. A meztelen város azonban a felnőttipar mekkája is lett: perverz ruhaüzletek, szaunák, felnőtt éjszakai klubok és swinger-klubbok lepték el a várost - írja a Mirror.

Cap d'Agde-ban még a bevásárlást is intézhetjük meztelenül.Forrás: tumblr

Az üdülőhelyen 1958 óta létezik nudista kemping, de az 1970-es évekre az Oltra testvérek egy egész meztelen faluvá alakították a kempinget. Manapság már kötelező a meztelenség, ami napi 50 ezer turistát vonz a térségbe. Az üdülőhely „szexfővárosként" vált ismertté szvinger klubjainak, meztelen habpartijainak és fétis boltjainak köszönhetően. Közben ellentét alakult ki a nudisták és a felnőtt klubbok látogatói között, mivel ők sokszor nem hajlandóak az utcán levetkőzni és furcsán néznek a meztelenül vásároló emberekre. 

Nudista fővárosnak tartják nyilván a francia várost.Forrás: AFP/Christophe Simon

Nem ez az egyetlen hely a világon, ami a nudisták gyülekezőhelye: a nudista fesztivált 2016 óta rendezik meg minden évben Zipolite városának tengerpartján, amelyen általában 8000 ember is vesz részt.