A 33 éves Siri Dahl igen kedvelt a pornó világában, felnőttfilmes színésznőként azonban gyakran vannak rossz tapasztalatai. Ezekről mesélt.

Siri Dahl a Holly Randall Unfiltered podcastben mesélt a felnőttfilmes szakmai árnyoldalairól. Többek között elmesélte, hogy egy-egy forgatáson szó szerint meglepetésként érik a rendező utasításai, és színésztársai hozzáállása is.

Siri Dahl pornószínésznő szereti a vad szexet, de örül, ha előre szólnakForrás: instagram.com/thesiridahl

Egy fiú-fiú-lány jelenetet, egy édeshármast forgattunk. Én úgy mentem bele, hogy azt hittem visszafogott szex lesz benne, de a forgatási nap felénél a rendező közölte, hogy különösen durva jeleneteket szeretnének. Ez teljesen új információ volt számomra.   

Siri elmondta a stábnak, hogy neki két nap múlva egy másik forgatáson kell megjelennie, de oda nem mehet kék-zöld foltokkal, ezért mi lenne, ha csak durvának tűnne, hogy a másik munkáját is el tudja vállalni. A rendező azonban erről hallani sem akart, aminek nem lett jó vége.

A nap végén, végül olyan zúzódásokkal a mellemen távoztam a forgatásról, hogy a másik munkát, amit két nappal később csináltam volna, le kellett mondanom - mesélte Siri, aki kiemelte, hogy nem a durvasággal volt gondja, hiszen a magánéletében is kedveli a vad szexet, hanem az, hogy erről előre nem lett tájékoztatva, és így elesett egy másik munkától.

A teljes podcast adást itt hallgathatod meg angolul: