Kamaszként az erotikus modellként dolgozó lány életét pokolian zavarták méretes mellei, ma viszont már rajong értük, sőt, milliókat keres velük...

Anastasiya Berthier már 14 évesen is társaihoz képest óriási mellekkel rendelkezett, adottságai miatt pedig rengeteg bántást kapott kortársaitól. Gúnyneveket aggattak rá, piszkos hazugságokat terjesztettek róla, ezért úgy döntött, magántanuló lesz. Ahogy teltek múltak az évek, kezdte elfogadni testét, mára pedig nem csak melleit, de egész testét imádja, sőt, előszeretettel mutogatja.

Imádom magam és a testemet! Imádom az íveimet, imádom a mellem méretét, a csípőmet és a derekamat is – magyarázta az erotikus modell, akit ma már 1,1 millióan követnek az Instagramon, és az OnlyFans-közösségnek is árulja bájait.

A Daily Star cikke szerint nagyjából 40 millió forintnyi fontot keres óriási kebleivel a modell, így nem csoda, hogy imádja őket. Nem ő az egyetlen, aki bájaival keresi a kenyerét: Mia a pucérkodásért hagyta ott korábbi munkáját, Cora pedig ápolónőből lett webkamerás modell.