Ahány nép, annyi szokás - szokták mondani: nincs ez másképp a szeretkezéssel sem. Most kiderült, melyik országban mik a szexuális szokások.

A The Sun magazin összeállította a világ szextérképét: lássuk, ki hogyan csinálja. A japánoknak mindössze 34 százaléka szexel hetente, hála a hosszú munkaidőnek és a házastársak közötti fizikai kapcsolat hiányának. A franciák szeretik a rapid szexet, és az a hír járja, hogy a férfiak fele képes meghosszabbítani az együtlétet önmegtartóztatással.

A görög felnőttek 87 százaléka hetente minimum egyszer szexel, amivel elsők a világon, a norvégok azonban másban viszik a pálmát: egy szexjátékokat gyártó cég szerint itt a lakosság 35 százalékának minden nap van orgazmusa.

Az Egyesült Királyságban 1,5 millió embernek van lábfétise, Manchester a lábujjszopás fővárosa, és ha előjátékról van szó, abban is világelsők az angolok. Az USA-ban az egyik társkereső alkalmazás szerint óriási a kereslet az édeshármasra, pláne New Yorkban és Los Angelesben.

A brazilok átlagosan fél órát szeretkeznek, amivel aranyérmesek, ugyanis ők bírják a legtovább a világon. A németek a swinger klubokkal tűnnek ki a tömegből, ebben az országban ugyanis több swinger klub van, mint Európa bármely más országában. Az új-zélandi nőknek átlagosan 20 szexpartnerük van életük során, az osztrák férfiaknak pedig 29, amivel ők vezetik a listát.

Egy 2019-es felmérés szerint az olaszok több mint 80 százaléka kifejezetten élvezi az orális szexet. Gyakran néznek pornót, és a szexuális segédeszközöket is előszeretettel használják. Az egyik óvszer gyártó cég felmérése szerint a kínaiak nem igazán tudják, mi az az orgazmus: az ott élő emberek 76%-a nem jut el a csúcsra szex közben. Kár, hogy a magyarokról nem esik szó...

Mindenki másképp csinálja...Forrás: Shutterstock

 Ez is érdekelhet:  Bizarr szex szokások a világból