Bár először megdöbbent a 24 éves nő, amikor a randipartnere egy swingerpartira vitte őt az első randin, végül jól sült el az extrém randevú.

A 24 éves Insta-modellnek extrém élményben volt része, miután pasija az első randin egy orgiára vitte. Kazumi elárulta, hogy véletlenül kötött ki a swinger bulin, ahol ötven emberrel feküdt le. A lány úgy fogalmazott, cseppet sem volt megalázó számára ennyi emberrel szexelni, sőt, erőt adott számára -írja a Daily Star  cikke alapján a Bors.

Elmentem egy randira ezzel a sráccal. Egy étterembe tartottunk, de közben elkezdett beszélni egy partiról, ahová benézhetnénk – kezdte a különlegesen végződő első randi történetét Kazumi.

"Jól hangzott, így hát úgy döntöttünk, kaja előtt benézünk. A helyszínen egy csomó félmeztelen, illetve meztelen, egymásba gabalyodott ember volt. Egymásra néztünk, ő a vállamra tette a kezét, és azt mondta, érezd jól magad. Én pedig így tettem"

- folytatta a lány, aki félszáz férfival hentergett azon az éjszakán.

Egy vagy két óra volt az egész, némi szünettel. Kiválasztottam öt-hét pasit, magammal vittem őket egy tíz percre, aztán visszajöttem felfrissülni, és kezdtem elölről egy másik csoporttal

- részletezte Kazumi, aki a szexmaraton után beült egy étterembe randipartnerével, és alaposan kitárgyalta a férfiakat, akikkel ágyba bújt.