1600-as években még máglyán égették el a boszorkányokat, napjainkban azonban már pozitívabb színben tüntetik fel őket. A mai boszorkányok igazi csábítók, akik a szexmágia segítségével még inkább megélik a földi örömöket. 

A szexmágia művészetét évszázadok óta gyakorolják, ez egy mindenki számára elérhető eszköz. Nem kell hozzá spirituálisnak vagy modern boszorkánynak lenni, sőt, még partner sem kell hozzá. A Daily Star most beavat minket abba, hogyan legyen részünk minél nagyobb gyönyörökben. Csak három dologra van szükség hozzá: a belső vágyra, az élénk képzeletre és a szexuális élvezet egyik formájára.

A szexmágia egy mindenki számára elérhető eszköz.Forrás: Shutterstock

1. Teremtsük meg a körülményeket!

Gyútsunk meg egy füstölőt vagy egy illatos gyertyát. Kapcsoljunk be egy kellemes háttérzenét, melyre teljesen el tudunk lazulni. Dőljünk hátra, csukjuk be a szemünket, vegyünk egy mély lélegzetet és képzeljük el, hogy a vágyaink valósággá válnak.

2. Engedjük el magunkat!

Hagyjuk, hogy a szexuális öröm átvegye az uralmat testünk és elménk felett. Hagyjuk, hogy a vágy energiája átjárja a testünket, anélkül, hogy túl nagy hangsúlyt helyeznénk az orgazmusra.

3. Kísérletezzünk a holdmágiával!

Ha egy lépéssel szeretnénk továbblépni, akkor szexuális játékainkat töltsük fel a Hold energiájával.