A 49 éves szexi modell egyáltalán nem érzi rosszul magát azért, amiért nős férfiakkal bújik ágyba. Miután 31 évesen elvesztette élete szerelmét, nem keresi a boldogságot másvalaki oldalán, inkább a vagyonát gyarapítja. 

Gweneth Lee korábban pénzügyi tanácsadóként dolgozott, de az élete óriási fordulatot vett, amikor 31 évesen élete szerelme elhunyt rákban. A most 49 éves Londonban élő modell az elmúlt években próbált ismerkedni, de nem sikerült egy normálist párt találnia. Ezután döntötte el, hogy a szerelem helyett az anyagi bevételének növelésére összpontosít, amit eléggé sajátos munkával tesz meg.

"Házas férfiakkal bújok ágyba, szeretem az izgalmakat. Nem vagyok házasságtörő, nem érzem magam bűnösnek, és nincs lelkiismeret-furdalásom sem" - állítja határozottan a modell.

Gwenethnek egyáltalán nem hiányzik egy normális párkapcsolat, a gazdag klienseitől ugyanis mindent megkap, amire szüksége van. A legtöbben drága ajándékokkal halmozzák el, pazar éttermekbe viszik. Sőt, előfordult olyan is, aki egy marokkói utazás során közel 64 millió forint értékben vásároltak be neki.

"Az életmódom lehetővé tette számomra, hogy élvezzem a férfiak társaságát és az izgalmas szexet anélkül, hogy beletörődnék a "normális" élet mindennapjaiba" - magyarázta a dögös szépség.