Ő itt a nyuszim, Tapsi. Hófehér, játékos és cuki, de nem pont abban az értelemben, ahogy elsőre gondolnád...

Ha ránézel, nincs meg benne az NDK-s pornó kisugárzás (valahogy a redős, testszínű vibrátorok mindig viszolygást keltenek bennem), letisztult és mindig kéznél van.

(x)

Életem második vibrátora...  

Tapsi, eredeti nevén Satisfyer Pro+ G-spot - csiklóizgató és G-pont vibrátor életem második vibrátora, ami az elsőhöz képest óriási változást hozott az életembe. Egyszerűen imádtam (/-dom). Miben tért el a régitől?

  • Bár egy nyúlnál feltételezhetjük, hogy szőrös, Tapsi természetesen nem az. De tapintásra hozza az elvárt selymességet, ugyanis szilikonnal van fedve.
  • Az igazi nyuszi magvakat és répát eszik. Hát ő inkább az akkumulátorával töltődik fel szívesen. A répás analógiát inkább nem fejtem ki... ☺
  • Tapsi tud úszni!!! Úgyhogy beviheted magaddal a kádba vagy a zuhany alá.
  • A korábbi vibrátoromnál megszokott három rezgési formához képest a nyuszi 11 különböző szívó impulzust és 10 féle rezgőset képes kiadni, ezeket akár egyszerre, akár külön-külön.
  • Két füle van. Az előző egy nyomi, egyfülű volt csak. A két füle közül az egyik egy szívókorongos cucc, ami apróbb szívó mozdulatokkal ingerli a csiklót, a másik pedig egy hüvelyi G-pont vibrátor.

 Tapsi egyébként 271 gramm súllyal jött világra. 22,5 cm hosszúságú, 1,5 cm széles, 3,5 cm magas és sosem nő meg.

Forrás: vágyaim.hu

A kísérlet

Igazán meglepő volt egyébként az, hogy mennyire gyorsan tud teljesíteni. A barátnőmnek ugyanis már volt egy, és előre beharangozta, hogy max 30 mp a nyúlon túl és máris megvagy. Amikor megkapta és elvonult vele a hálószobába, a férje otthon volt és 20 mp után, Tapsit lebegtetve, óriási mosollyal a fején tért vissza hozzá. SPOILER ALERT! Ha van partneretek, javasolnám, hogy ezt játékidőt ne nagyon hangoztassátok, mert kellemetlen és féltékenykedős párbeszédek követhetik.

Persze a nyúlcipő felhúzása nem feltétlenül jó dolog, így ha nem szerettek hamar elmenni, akkor javaslom, hogy a kettő fület együtt semmi_esetre_se használjátok! Vagy legalábbis néha kapcsoljátok ki az egyiket. Többszörös orgazmus eléréséhez igen kiváló választás.

A sok jó mellett akad hátránya is. Nem, nem az, hogy elszökik, inkább az, hogy a két fül nem hajlik, így, akinek nem a szabvány méretekkel van megáldva a szeméremteste, az érezheti azt, hogy bárcsak a szívó fül kicsit feljebb/lejjebb helyezkedne el. Ezen egyébként könnyen lehet segíteni, ha mozgatod közben a nyuszit. A másik apró negatívum a szívó fül hangja, ami kicsit hangosabb a megszokottnál, de egyáltalán nem zavaró.

Mondják, hogy a házi nyúl vagy nyuszi a világ legkedveltebb háziállatainak egyike, hát nem csak a gyerekeknél, az már tuti.

(x)

Ne maradj le a Vágyaim.hu villámakciójáról! 2021. október 11-12-én a Satisfyer Pro+ G-Spot vibrátor 61% kedvezménnyel, mindössze 6.595 forintért lehet a tiéd!

*A cikk megírásához semmilyen állattal nem került kapcsolatba a szerző!