Nem kell egyből a Káma-Szútrát elővenni ahhoz, hogy kiderüljön, milyen szextrükkökre vágynak a férfiak. Ahány pasi, annyi vágy, ráadásul sokszor a legegyszerűbb póz hozza lázba a termetés koronáit. Egy kis leleményességgel minden nő kézbe veheti az irányítást a hálószobában, vagy akár a konyhapulton. 

A szexben is - akárcsak máshol az életben -,  megállja a helyét "A kevesebb néha több" elmélete. A férfiak sokkal egyszerűbb dolgokra buknak, mint ahogyan azt gondolnák a nők. Az unalomig hajszolt pozitúrák persze egy idő után megszokottá válhatnak, de mégsem kell valami brutálisra váltani ahhoz, hogy izgalmat csempésszünk a hétköznapokba. A Ripost most összeszedett néhány szextrükköt.

A férfiak szeretik, ha megmondják nekik, mit kell tenniük.Forrás: Origo

Néma nőnek párja sem érti 

Annyi helyen kell amúgy is smúzolnunk, maszk mögé bújnunk, hogy épp ezért fontos, hogy az ágyban önmagunk legyünk. Persze a szerepjáték a ritka kivétel, ami nagyban erősíti a szabályt. Már, ha a pasi is benne van. A férfiak nagyon szeretik tudni, hogy mire gerjed a párjuk, ellenben gyűlölik, ha kertel vagy körülír a nő. Feketén-fehéren ki kell mondani, mire vágyunk és ha nem tudnánk, kérdezzük meg a szerelmünket is, hogyan tudnánk még több örömöt okozni neki.

Orgazmus a konyhapulton

Azt, hogy a férfiaknak van-e G-pontjuk, még vitatják, bár náluk - a nőkkel ellentétben -, egyértelmű jelek utalnak arra, ha jól érzik magukat szex közben. Kevés olyan kapcsolat van, ahol ne forrósodna fel a levegő egy konyhapulton létrejött aktus során. Minél szokatlanabb a helyszín, annál nagyobb lehet az élvezet, így aztán kitűnő erre a célra az étkezőasztal, a mosógép, akár centrifuga-program közben, vagy a lift. Ki ne szeretné a váratlan helyzeteket? Érdemes kipróbálni! 

Nyögj, bébi!

Van, ahol csendben illik maradni, mégis a legjobban a hangos nőkre gerjednek a pasik, és imádják a beszédes lányokat. Minél erotikusabban nyög alattuk a kedvesük, annál nagyobb elszántsággal vetik bele magukat egy lepedőakrobata mutatványba. A kimondott szónak ereje van és hatalma is, de még mekkora! Főként, ha a hálóban hangoskodunk.