A 37 éves modell, Monica Huldt már annyit meztelenkedett életében, hogy alig kívánja a szexet. Ezért úgy döntött, hogy engedélyezi a félrelépést férjének, ami még erősebbé teszi a házasságát. 

Monica, aki körülbelül havi 150 000 dollárt keres az OnlyFans-en, először 2015-ben kezdett frigiditással küszködni, miközben sztriptíztáncosként dolgozott. A sok meztelenkedés miatt egyre kevésbé érdekelte a szex, depressziós és lehangolt lett, ezt pedig párkapcsolata is megsínylette, ugyanis talán havonta egyszer szeretkezett férjével - írja a The Sun.

Mivel nem akarta elveszíteni férjét, ezért felajánlotta neki az édeshármast, amit meglepő módon még ő is élvezett. Másodjára már szexvideókat és készítettek az OnlyFans oldalára és később férjét is arra biztatta, hogy hozzon létre saját profilt és szexeljen azzal, akivel csak akar. 

Bár Monica az elején még kissé paranoiás és féltékeny volt, az évek során ez teljesen elmúlt és tökéletesen megbízik férjében. A nyitott házasság jót tesz a párkapcsolatuknak, bár Monica sosem szexel mással; mint ahogy férjét, úgy más férfiakat sem kíván meg szexuálisan.