Karmen Karma és férje nehéz anyagi helyzetbe kerültek, amikor megszületett első gyermekük, mivel nehezen éltek meg egy fizetésből. Az áttörés akkor következett be, amikor az édesanya felment az OnlyFans-re, azóta milliomos lett és a gyerekeinek rak félre a továbbtanulásukra. 

Amikor a 30 éves Karmen Karmának megszületett kislánya, Vienna, órákat töltött azzal, hogy a kiadásait számolgatta. Férje a haditengerészetnél dolgozott, de mivel nagyon szűkösön jöttek ki egy fizetésből, így Karmen úgy döntött, ő is visszamegy dolgozni. Mivel 21 és 25 éves kora között már szerepelt felnőtt filmekben, így újra elgondolkozott azon, hogy férjével pornófilmekben szerepeljen. Tett is 1-2 próbát, de úgy érezte, ez már nem neki való: hiányzott neki a kisbabája, a forgatások csak lehangolták - írja a Mirror.

Amikor a felnőttfilm forgatások leálltak a koronavírus miatt, Karmen fellélegzett és inkább felregisztrált az OnlyFans oldalra. Elkezdett otthon, online dolgozni és pikáns képeivel hamarosan több pénzt keresett, mint valaha a szexiparban. Egy szextingeléssel akár 300 dollárt is megkeres, amiből könnyen összejöhet havi 160 ezer dollár. Évente 2 millió dollárt (620 millió forintot) is megkeres az előfizetőknek kitett képekkel, a velük való üzenetváltással.

Karmennek azóta megszületett második lánya is, de továbbra sem adta fel a munkáját. Boldoggá teszi, hogy lányainak nem kell aggódniuk a pénz miatt, mindkettőjüknek létrehozott egy megtakarítási számlát, amikre félre tudott nekik tenni egy tetemes összeget.