Amikor átvettem a csomagot, még fel sem tűnt, milyen méretekkel állok szemben. Aztán hazaértem, kivettem a táskából, és óriási meglepetés fogadott. Egy vállról indítható, páncéltörő rakéta volt ugyanis a zsákban.

A Vágyaim.hu-tól kaptam egy fehér Satisfyer Wand-er Woman - akkus, vízálló masszírozó vibrátort. Az átvétel előtt egyeztettünk már róla, fotót is kaptam, amin ki kellett volna szúrnom a méretét, mégsem sikerült - pedig utólag lett volna mit észrevenni. Szóval neszeszerbe ne nagyon próbáld meg beletuszakolni. Konkrétan egy sporttáska kell hozzá. Nem is. Egy utazóbőrönd!!!

Korábban már találkoztam harcászati eszközzel. Így tudtam kipróbálni, milyen egy tengeralattjáró, egy sima stukker vagy akár egy dupla dinamit, de kétség sem fér hozzá, hogy ez a legerősebb a fegyverarzenálban.

(x)

A legédesebb harci eszköz...
Az FGM-148 Wand-er típusú rakéta, azaz a Wand-er Woman - akkus, vízálló masszírozó vibrátor egy Németországban kifejlesztett hordozható, önirányításra képes, „tüzelj és menj el!" rendszerű páncéltörő, amelyet a Satisfyer gyárt. Páncélozott földi és mennyei célokra, megerősített támadásokra és regenerációs/rekreációs célokra (azaz klasszikus masszázsra) egyaránt alkalmas. Elsőként a németek szárazföldi (ámbár vízálló képességének köszönhetően később tengerészeti) erőinél rendszeresítették az elmúlt években.

 

 Irányítórendszer    

Nappali és éjszakai bevetésre egyaránt alkalmas eszközről van szó, és a művelet lelepleződésétől sem kell tartanunk, mivel a szerkezet elég csendes (főleg ha a méretéhez viszonyítjuk). Az irányítást kezdő kadétok is könnyen elsajátíthatják – mindössze két gombbal kell hozzá megismerkedniük. Felhívjuk azonban katonáink figyelmét, hogy a szokottnál súlyosabb, közel egy kilós eszközről van szó!

Forrás: Vágyaim.hu

Harcászatban kevésbé járatos olvasóinknak: az egysége tökéletesen kézreáll, a végén lévő vaskosabb részben (nevezzük formája miatt golyónak) összpontosul a kifejtetett erő 85%-a, de a túloldalán lévő haszontalannak vélt részbe még így is jut 15%, amely igazi élménnyé teszi az ütközetet. A KIS rakétavetőbe minden erőt sikerült belepattintani, ami Hulkban, Supermanben, Batmanben és természetesen Wonder Womanben együtt létezik. Összesen 50-féle rezgéssel rendelkezik: 5 erősségi fokozat és 10-féle rezgésmód, melyeket az ergonomikus kialakítású fegyveren könnyeden lehet állítani.

A rendszer működése  

A rendszer kevesebb, mint 30 perc alatt tűzkésszé tehető, ezt követően pedig akár 5 órán át folyamatosan tüzelhetünk vele. Bármely (test)területet megcélozhatjuk vele: a hátizmok eltalálása esetén stresszoldó relaxációt, a lágyékrészekre eső találat viszont maradandó szexuális élményeket okoz. Állítólag behatolásra is alkalmas az eszköz, de ezt csak igazi veterán harcosoknak ajánljuk. A legjobb eredményt pedig akkor érhetjük el, ha a bajtársunkat is bevonjuk a játékba csatába.

Műszaki jellemzők:

  • teljes hossz: 33,4cm
  • fej hossza: 6cm
  • fej átmérő: 4,5cm

A fegyver tisztítása: Kímélő, szappanos, langyos vízzel alaposan át kell mosni, majd leöblíteni és hagyni megszáradni. Speciális tisztítószer használata javallott, ellenben a fegyver szétszerelése semmi esetre sem.

A próbaidőszak eredményei és a termék tulajdonságai alapján a fegyver használata a Honvédelem Erogén Szakaszának kiemelten és erősen indokolt! Magyarázat: Az óriási impulzusnak köszönhetően igen gyorsan földrengést okoz. A kezdeti megilletődés (mérete, súlya miatt) után parádésan kimagaslik minden eddig tesztelt karabély közül.

A karbantartásnak, garanciának, tisztításnak, a még pontosabb paramétereknek és egyéb hasznos dolgoknak itt tudsz utánanézni.