A világ első, vírusként terjedő videója volt az a felvétel, amin a Playboy-modell, Pamela Anderson és egykori párja látható szex közben. Az aktust egykor százezrek látták, de felnőtt több generáció, akik erről sosem hallottak. Most ők is szembesülhetnek a botrányos képsorokkal.

A Baywatch sztárja, Pamela Anderson 1995-ben, alig pár hetes ismertség után ment hozzá Tommy Lee Basshez, a Mötley Crüe rockbanda alapítójához. A pár a nászútján forgatott egy szexvideót, amit elloptak az otthonukból és a tolvajok azonnal feltöltötték az internetre. A videó eszméletlen sebességgel terjedt.

Pamela Anderson a Baywatch című tévésorozatbanForrás: NBC

Anderson és Lee beperelték a forgalmazót, az Internet Entertainment Groupot, és végül megegyezésre jutottak, amelynek értelmében a szalag ismét nyilvánosságra került - írja a Bors. Az ominózus felvétel most újra a közbeszéd tárgyává fog válni, ám nem olyan formában, mint egykoron.

A Hulu nevű amerikai online tartalomgyártó ugyanis tévésorozatot készített a szexvideóból, pontosabban az általa okozott botrányról. Pamelát a Downton Abbey-ből és a Mamma Mia második részéből ismert angol tehetség, Lily James alakítja, Tommyt pedig a Marvel-filmek sztárja, Sebastian Stan játssza. A Pam és Tommy premierje decemberben lesz.