Megdöbbentő dologra vállalkozott a Megasztár volt énekesnője, Bencsik Tamara. Úgy döntött, hogy énekesnői karrierje mellett egy teljesen új fejezetet nyit az életében: árulja meztelen fotóit. 

Bencsik Tamarát, a Vajdaságból származó énekesnőt még a Megasztárban ismerhette meg a nagyközönség 2008-ban. Tamara az 5. helyen végzett a tehetségkutató műsorban, egy ideig el is tudott helyezkedni szakmájában, azonban úgy tűnik, más területen szeretné megmutatni képességeit, és ezért a kamerák előtt mutatja meg magát: 

Hosszabb gondolkozást követően úgy döntöttem,hogy nagy kimaradás után ismét "kamera" elé állok. Mivel itt ilyen tartalmú (+18) anyagot nem oszthatok meg, és az oldal mondanivalója is a karrierem más részéről szól, ezért a testi szépség és jó ízlés határain belül maradva létrehoztam a saját "csakfanok" oldalam. Anno sokat készültem/edzettem a nyuszis fotózásra, nem beszélve a koromról, ahol több mint 10 évvel fiatalabb voltam... ez az oldal most más, ez vagyok Én...egyszerűen a mindennapi Én" - írta az énekesnő Instagram- oldalán. 

Az oldal pénzkereseti lehetőséget ad sztároknak, celebeknek, hogy meztelen fotóikat és testüket áruba bocsássák. Az énekesnő Instagram-bejegyzésében felhívja rajongói figyelmét, hogy hol találják meg az oldalához tartozó linket, a férfi követők pedig egyből elárasztották a kommentszekciót.