Madonna idén betöltötte a 63. életévét, de ez nem akadályozza meg abban, hogy ultraszexi fotókat posztoljon magáról Instagram-oldalára.

Madonna sosem a visszafogott stílusáról volt híres, és aki azt hitte, idővel megkomolyodik majd, az tévedett. A popsztár ugyanolyan gátlástalanul fetreng és mutogatja a testét 63 évesen, mint fiatal korában. Legutóbbi fotósorozatában még messzebbre ment és még mellbimbót is villantott, ami már az Instagramnál is kiverte a biztosítékot és azonnal levették a képeket. Madonna nem volt rest, újra posztolta a fotókat, immár "szolidabb" változatban.

Újra közzéteszem azokat a fényképeket, amelyeket az Instagram figyelmeztetés vagy értesítés nélkül levett... Ennek az volt az oka, hogy kivillant az egyik mellbimbóm. Még mindig megdöbbentő a számomra, hogy olyan kultúrában élünk, amely lehetővé teszi, hogy a nő testének minden centiméterét megmutassa, kivéve a mellbimbóját. Mintha ez lenne a nő anatómiájának egyetlen része, amely szexualizálható. A mellbimbó, amellyel gyermekét táplálja! Egy férfi mellbimbó miért nem számít erotikusnak??!! És mi a helyzet a női fenekekkel, amelyeket soha sehol sem cenzúráznak. Köszönetet mondok, hogy sikerült megőriznem a józan eszemet a négy évtizedes cenzúra alatt....szexizmus......öregség és nőgyűlölet"

- írta üzenőfalára az ikonikus popsztár.

 

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!