Nem mindennapi ajándékot kapott születésnapjára a pornósztár, Samantha Saint élettársa. A férfinek ugyanis minden vágya teljesülhetett, hiszen több lánnyal együtt gyűrhette a lepedőt.

Samantha Saint meglepő kérdést intézett párjához annak közelgő 40. születésnapja előtt. A pornósztár azt akarta megtudni, hogy kedvese kivel feküdne le, ha bárkit választhatna a pornóiparból. A férfi nem volt szégyellős, megnevezett három-négy nőt, Samantha pedig szervezni is kezdte a meglepetést.

IllusztrációForrás: Shutterstock

A hölgy lefoglalt egy szállodai szobát a párja születésnapjára, odahívta kolléganőit, hogy elszórakoztassák a férfit. A történetben azonban van egy kis csavar. Miközben kedvese vígan gyűrte a lepedőt a tapasztalt lányok társaságában, addig Samantha sem unatkozott. Az egyik szomszédos lakosztályban egy másik férfivel ütötte el az időt.

Samantha Saint már felhagyott a pornózással, legalábbis a klasszikus formájával. Ma már ugyanis az OnlyFans nevű, etikusnak nevezett, felnőtteknek szánt tartalmakat kínáló portálon keresi a kenyerét - írta meg a Player.hu.