A hírességek mindig nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a díjátadókon milyen ruhakölteményekben vonulnak végig a vörös szőnyegen. Nem árt azonban megfontoltan választani, mert bármikor többet mutathatnak a kelleténél.

A népszerű popsztárt Charli XCX-t is felkérték, hogy adjon át egy díjat az ausztrál zenei gálán, az Aria Awardson. A pandémia miatt a helyszínen csak a nyertesek vehettek részt, a felkonferálást pedig otthonukból, videón keresztül végezték a hírességek. Így tett Charli is.

Charli XCXForrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Jason Kempin

A november 24-i eseményt a YouTube-on élőben közvetítették, a szervezőknek pedig az énekesnő is elküldte a saját felkonfját, amit estélyibe öltözve, saját otthonában rögzített. Ekkor történt a villantás. Charli a beszéde után úgy tervezte, hogy integet a közönségnek, ám ruhájának pántja lecsúszott és kibuggyant belőle a bal keble.

Az énekesnő természetesen újra felvette a beszédét és a villantás nélküli verziót küldte el az Aria Awards stábjának, a videó mégis kikerült az internetre. Charli ugyanis maga osztotta meg a vicces incidenst követőivel, aminek a végén ő szórakozott a legjobban.